Jump to content

Ediția IV din Miss & Mister B-Zone a început. Înscrieri aici
Summer Wars. Detalii aici

Meka

Member
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Meka

 • Rank
  Advanced member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Hobbies
  Blonde.

Previous Fields

 • Real name
  Felix
 • RPG1 Nickname
  .NeedForSpeed.
 • RPG2 Nickname
  Dapper.XD
 • RPG3 Nickname
  Felix03
 • MIX Nickname
  Felix03

Recent Profile Visitors

114 profile views
 1. Nickname:DappeR.xD Rank:4 Nickname-ul celui reclamat:deathknifeRO Link-ul de la contul celui reclamat:https://www.rpg2.b-zone.ro/players/playerstats/deathknifeRO Bara RPG a celui reclamat (cea mică): Motiv:DM, eram afk la jail cand intru in joc ma trezesc mort!! Dovezi (ScreenShot / Video):https://imgur.com/a/rUbVdx7
 2. Nume:DappeR.xD. Rank:4. Bară RPG (cea mică): De ce dorești această funcție (minim 35 cuvinte):Vreau sa fiu un helper pentru ca astfel voi putea da dovada de cunostinte la un nivel inalt. Sunt un om corect si parol, nu imi place mistoul, serios si cred ca merit functia. De altfel, vreau sa ajut factiunea, asta fiind o experienta noua. Nu imi place sa ma lungesc asa mult, nu este genul meu, imi doresc sa fiu Tester si sper sa fiu acceptat. Cu ce consideri că poți ajuta facțiunea să se dezvolte ca tester?:Fiind Tester ajut factiunea depunand eforturi de fiecare data cand am ocazia si cand este nevoie. Testand jucatorii, conducerea factiunii(liderul si subliderii) isi pun baza si increderea pe mine(noi, testerii), fiind o parte importanta a acestei factiuni. Testerii trebuie sa stie regulamentul si sa nu faca prostii. Ai cunoștințe de limba engleză?:Da. Yes, I have good knowledges in English. Crezi că ne poți ajuta cu candidații?:Da. Ești capabil să fii corect în ce faci?:Desigur, altfel de ce as mai face asta. Alte precizări:O zi buna.
 3. Nickname:DappeR.xD. Rank:4. Nickname-ul celui reclamat:[Mr.]ExTazZy.ZEW Link-ul de la contul celui reclamat:https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/[Mr.]ExTazZy.ZEW Bara RPG a celui reclamat (cea mică): Motiv:DM. Pai nu mai facem noi un Blacklist? Dovezi (ScreenShot / Video):https://imgur.com/a/T0lVmgY
 4. Meka

  Iti urez sa ai ambitie si sa continui ceea ce faci.
 5. Meka

  Asa e, din partea mea +1.
 6. Meka

  Nice, +1.
 7. Meka

  Sec, +1.
 8. Meka

  Da, sa gustam si partea amuzanta a acestor tipologii de jucatori +1.
 9. Meka

  😃 Buun. +1!
 10. Meka

  😂+1.
 11. Meka

  Nick:DappeR.xD. RPG Bar: Emisiunea dorita:Un Am/N-am. Alte precizari:Va multumesc si din partea mea si a factiunii LV Taxi, va dorim o zi buna.
 12. Tare, sper sa castig. +1
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.