Jump to content

Miss and Mister B-Zone - Editia 5 a început. Te poți înscrie aici

Meka

Member
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

1 Follower

About Meka

 • Rank
  Advanced member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Hobbies
  SAMP.

Previous Fields

 • Real name
  Felix
 • RPG1 Nickname
  Felix.xl
 • RPG2 Nickname
  Meka

Recent Profile Visitors

144 profile views
 1. Meka

  Nick:Dapper.XD RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista):GilberTTT, SolloDMT, [TGC]Alex[AmArfe] RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari:Multumim pentru serviciile dvs.
 2. Nick:Meka » Rank:2 » Echipa:SWAT » Data:20.07.2019 » Lipsesc de la (Antrenament/Ședință/Activitate):Activitate » Lipsesc din motivul:Am planificat de luni cu niste prieteni ca plecam cu masina unuia dintre ei care are carnet la munte pe WEEKEND, sa ne delectam putin de viata reala. » Alte precizari?:Va multumesc si va urez totodata distractie la activitate.
 3. Meka

  Nick:FelixValoare Level:47 Vârstă (reală):17 ani Sex (real):Masculin Vechime pe server:Contul principal (Meka level 80 aproape) l-am facut in 22 iulie 2018 Link profil RPG:https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/FelixValoare Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Nu am mai fost niciodata, si vreau sa particip si eu macar, sa am o sansa. Voi re-evalua infrastructura functiei de primar, in acest sens voi moderniza modul de impartire a "Ajutorului pentru playerii cu nivel 2-7", astfel incat, in fiecare zi la ore fixe obijuiesc jucatorii sa intre pentru a primii taxa, orele pot varia, bineinteles. Taxa va fii minima, adica 1$ pentru tot timpul mandatului. Voi incerca sa dau bani fiecarui jucator, vor fii sesiuni de [/transfer] tot pentru playerii de nivel mic, dar si pentru cei de nivel mare vor fii rasplatiti pentru onestitatea lor. Stiu ca nu prea am eu sansa de a fii primar datorita concurentei, dar va rog eu din tot sufletul meu sa ma includeti in lista aia. Ce intenționez să fac pentru jucători:Sa ii ajut, cei care apeleaza la mine si sa le ofer tuturor incepatorilor de level 2-7 bani la ore fixe zilnic, vor fi sesiuni de umplere a seifului, [/transfer] pentru evenimente, spiritul primarescienesc al meu este de o speta nobila, asadar jucatorii se pot baza pe un primar devotat care le da bani, zis pe scurt. Nu am eu sustinerea mare, dar eu imi dau tot sufletul pentru meserie si spiritul meu conservare nu ma face sa uit de unde am plecat, sa ii ajut. Stiu ca am fost dat afara recent din factiune cu 3/3fw si 60/60fp.
 4. » Nickname: Meka» Level:78 momentan» Rank:2» Motivul:Doresc sa am parte de actiune si sa incerc ceva nou, dorinta de a experimenta noutati, sa imi ajut colegii, sa evoluez.» Alte precizări: Va multumesc din suflet.
 5. Nickname:DappeR.xD Rank:4 Nickname-ul celui reclamat:deathknifeRO Link-ul de la contul celui reclamat:https://www.rpg2.b-zone.ro/players/playerstats/deathknifeRO Bara RPG a celui reclamat (cea mică): Motiv:DM, eram afk la jail cand intru in joc ma trezesc mort!! Dovezi (ScreenShot / Video):https://imgur.com/a/rUbVdx7
 6. Nume:DappeR.xD. Rank:4. Bară RPG (cea mică): De ce dorești această funcție (minim 35 cuvinte):Vreau sa fiu un helper pentru ca astfel voi putea da dovada de cunostinte la un nivel inalt. Sunt un om corect si parol, nu imi place mistoul, serios si cred ca merit functia. De altfel, vreau sa ajut factiunea, asta fiind o experienta noua. Nu imi place sa ma lungesc asa mult, nu este genul meu, imi doresc sa fiu Tester si sper sa fiu acceptat. Cu ce consideri că poți ajuta facțiunea să se dezvolte ca tester?:Fiind Tester ajut factiunea depunand eforturi de fiecare data cand am ocazia si cand este nevoie. Testand jucatorii, conducerea factiunii(liderul si subliderii) isi pun baza si increderea pe mine(noi, testerii), fiind o parte importanta a acestei factiuni. Testerii trebuie sa stie regulamentul si sa nu faca prostii. Ai cunoștințe de limba engleză?:Da. Yes, I have good knowledges in English. Crezi că ne poți ajuta cu candidații?:Da. Ești capabil să fii corect în ce faci?:Desigur, altfel de ce as mai face asta. Alte precizări:O zi buna.
 7. Nickname:DappeR.xD. Rank:4. Nickname-ul celui reclamat:[Mr.]ExTazZy.ZEW Link-ul de la contul celui reclamat:https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/[Mr.]ExTazZy.ZEW Bara RPG a celui reclamat (cea mică): Motiv:DM. Pai nu mai facem noi un Blacklist? Dovezi (ScreenShot / Video):https://imgur.com/a/T0lVmgY
 8. Meka

  Iti urez sa ai ambitie si sa continui ceea ce faci.
 9. Meka

  Asa e, din partea mea +1.
 10. Meka

  Nice, +1.
 11. Meka

  Sec, +1.
 12. Meka

  Da, sa gustam si partea amuzanta a acestor tipologii de jucatori +1.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.