Jump to content

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

domesTos POWER

Member
 • Content Count

  442
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

63 Impressive

About domesTos POWER

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 08/24/1998

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Andrei
 • RPG2 Nickname
  do.mesTos

Recent Profile Visitors

2778 profile views
 1. Nickname: Vixen. Rank: 1 Level: 91 Motivul pentru care nu pot ajunge la sedinta/activitate: Sunt invitat la un majorat si el incepe la ora 20:30 Data sedintei/activitatii: 21.04.2017 Alte precizari: Sper sa ma intelegi (prietene).Te pup si ne auzim la liceu
 2. domesTos POWER

  Salut baieti stiu ca nu postez unde trebuie dar as avea si eu o mare rugaminte la voi.Eu nu ma pricep in PhotoShop si as vrea daca se poate sa imi faceti si mie o poza.Poza este aceasta: http://imgur.com/a/g5ZWE si vreau sa apara acest scris: http://imgur.com/a/8c4x5in centru jos. Multumesc sper sa imi acceptati aceasta cerere.O zi buna va doresc si multumesc anticipat.
 3. Salut drE jR am si eu o rugaminte la tine poti sa imi faci si mie o poze..Tot ce trebuie sa faci este sa ii pui aceasta poza http://imgur.com/a/8c4x5 in centru jos la aceasta poza http://imgur.com/a/g5ZWE

  1. drE jR

   drE jR

   cu aceleasi dimensiuni? ca in prima sau in a doua?

    

 4. domesTos POWER

  Salut baieti stiu ca nu postez unde trebuie dar as avea si eu o mare rugaminte la voi.Eu nu ma pricep in PhotoShop si as vrea daca se poate sa imi faceti si mie o poza.Poza este aceasta: http://imgur.com/a/g5ZWE si vreau sa apara acest scris: http://imgur.com/a/8c4x5in centru jos. Multumesc sper sa imi acceptati aceasta cerere.O zi buna va doresc si multumesc anticipat.
 5. domesTos POWER

  E super in vacanta
 6. domesTos POWER

  Ce fac colegi mei ? O zi buna va doresc ne auzim in game.Succes si aveti grija de voi
 7. Ok SEFU gata mersi de SS arat bine in poza.
 8. Daca ma ajuti sa le fac adica sa ma duc la ele iti dau 50k!
 9. Sanatate,Are cineva hartile cu quest? 50/50? Sanatate,Are cineva hartile cu quest? 50/50?
 10. Nick:.do.mesTos Rank: 4 Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti: 27/03/2016 Motiv: Este ziua varului meu si ma duc la el. Face si el 18 ani si are majoratul. Alte precizari? Sper sa ma intelegi. Succes! daca e ceva iti dau Pm sa te intreb ce s-a intamplat.
 11. domesTos POWER

  Nick: do.mesTos Rank: 4 Data: 27/03/2016 Am dat test cu membrul: [LORD]GroundZero1999 Desfasurare: 0.5/3 Alte precizari: WELCOME PALETA . Sper sa nu ma dezamagesti.
 12. domesTos POWER

  Nume: do.MesTos Level: 51+ Poză cu [/stats]: http://imgur.com/rZ6Guwm Facțiuni(rank +5): SF School Instructors rank 6 De ce îți dorești să intri în Rogue Warriors?: Deoarece este cel mai bun clan si cel mai bine organizat de pe server cu oameni de exceptie , oameni care au facut ceva pe serverul acesta. Imi doresc sa intru pentru ca si cei pe care i-am precizat mai jos ar dorii sa fac parte din colectivul lor si pe langa cei precizati mai jos as dori sa imi fac noi prieteni. Pentru mine acest clan reprezinta seriozitate maxima,munca in echipa si respect. De ce te-am alege pe tine?: Care sunt prietenii tăi din clan?: xsebix,ketan,Panda,.,Austin.,Stephen,Zanko,Krish,Akki.,Niculescu91,ExXtra,Mitja,Ademar Alte precizări: Multumesc pentru timpul acordat si sper sa imi acordati voturile corecte.Chiar daca nu o sa imi acordati o sansa sa pot face parte din colectivul vostru respect voua ptr ceea ce ati facut si faceti pe RPG2 si respect ptr ca faceti parte din acest clan minunat.
  1. Show previous comments  2 more
  2. RENCH aka STeFAn

   RENCH aka STeFAn

   Este cel mai mare jeg de pe server.

  3. Jackson Brooklyn

   Jackson Brooklyn

   16... hmmm :) Eu am 15 fac 16 peste 2 luni si nici macar nu ma apropii de trasaturile lui

  4. TaNaKa

   TaNaKa

   =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.