Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Allice

Graphic Designer
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Allice

  1. Rohiri2 - Metin2 International Server Comunitatea B-Zone anunta un nou parteneriat - serverul international de Metin, Rohiri2! Serverul este deschis de pe data de 03.04.2020 şi promite un gameplay special şi plin de evenimente. Este un server diferit din punct de vedere al modului şi al gameplay-ului, cu multe evoluţii şi surprize! Inregistrarile sunt deschise: https://global.rohiri2.com/users/register. Discord server Rohiri2: https://discord.gg/VWnE37H Detalii server: Tip PvM-PvP Level maxim 250 Rate 1000% Map1 este schimbat,este o singura mapa pe care se intalnesc toate cele 3 regate Sistem specular effect de la 10% la 100% Sistem titluri Sistem top Damage Sistem Deathmatch Inventare speciale O gama larga de evolutii Foarte multe dungeon-uri şi mape noi şi multe alte surprize Prezentare video server:
  2. La multi ani! ?

    1. Andrada

      Andrada

      Multumesc frumos, Allice! >:D<

  3. Relatie deschisa pentru mine inseamna faptul ca vorbim orice despre orice. Poate s-a inteles putin gresit, nu asta era intentia mea.
  4. Regulament General Echipa Metin2Osaka nu îți va cere niciodată datele de logare. Nu aveți voie să faceți promovare sau reclamă la alte servere. Nu aveți voie să folosiți soft-uri ilegale. (ban 3 zile de avertizare și după permanent) În mapele de crescut sau farm nu aveți voie să vă băgați peste alţi playeri. (de la avertismente și kick-uri până la ban 3 zile în funcție de caz) Folosirea conturilor de tip BOT duce la banarea tuturor conturilor de pe IP-ul respectiv. Nu cereți iteme sau level de la membrii staff-ului. Ei sunt acolo doar pentru a vă asigura un joc cât mai plăcut. Vă rugăm să păstrați un limbaj decent și civilizat pe server. Respectă și vei fi respectat. (mute în funcție de gravitatea situației) Nu aveți voie să utilizați nume precum: IIIIIIIiIIIIiiiiI sau orice nume care aduce jigniri sau insulte asupra altor jucători. Se aplica regula “Banul rămâne”. Negoțurile între server și alte jocuri în afară de metin sunt permise, în schimb sunt interzise negoțurile pe bani reali și se sancționează cu ban permanent. (nu se face reclamă la alte comunități sau servere de metin, rezultă de la mute până la ban permanent) Membrii staff-ului nu răspund de conturi furate, iteme furate sau alte compromisuri. Aveți grijă de conturile voastre și nu acordați datele de logare nimănui. Nu abuzați de bug-uri sau exploit-uri. În cazul în care observați unul dintre acestea, anunţați un membru Staff. (în caz contrar, se sancționează cu ban în funcție de caz) Ne rezervăm dreptul de a modifica regulamentul fără o înștiințare prealabilă. Aveți responsabilitatea de a-l citi periodic pentru a lua la cunoștință eventualele modificări. Vă dorim un joc cât mai plăcut!
  5. Allice

    Csf, ncsf

    Ok. Și? Pentru unii poate e funny, pentru tine poate nu e. Nu e nimic rău în asta. Am nevoie și de hateri ca tine!
  6. Allice

    Csf, ncsf

    E doar o glumă...
  7. Allice

    Csf, ncsf

    Merci, @Night ToV pentru idee!
  8. Ai primit cei 500 gold. Sărbători fericite!
  9. Am modificat. Acum este reducere și la Big Clan. Mulțumim pentru raportare! Aș vrea să te recompensez cu 500 gold. Spune-mi te rog numele tău și serverul pe care joci. O zi faină!
  10. @Claudiu Nu pot, încerc să mă las.
  11. Ce amuzant! =)))))))))))))))))))
  12. B U R E Ț E I !

     

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.