Jump to content

Allice

Graphic Designer
 • Posts

  43
 • Joined

 • Last visited

Other groups

About Allice

 • Birthday 06/17/1996

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Iasi
 • Hobbies
  League of Legends, Reading, Psychology of the Body, iLove Cars, Movie Editor, Tattoos.

Previous Fields

 • RPG2 Nickname
  Allice

Recent Profile Visitors

6384 profile views

Allice's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

362

Reputation

 1. Rohiri2 - Metin2 International Server Comunitatea B-Zone anunta un nou parteneriat - serverul international de Metin, Rohiri2! Serverul este deschis de pe data de 03.04.2020 şi promite un gameplay special şi plin de evenimente. Este un server diferit din punct de vedere al modului şi al gameplay-ului, cu multe evoluţii şi surprize! Inregistrarile sunt deschise: https://global.rohiri2.com/users/register. Discord server Rohiri2: https://discord.gg/VWnE37H Detalii server: Tip PvM-PvP Level maxim 250 Rate 1000% Map1 este schimbat,este o singura mapa pe care se intalnesc toate cele 3 regate Sistem specular effect de la 10% la 100% Sistem titluri Sistem top Damage Sistem Deathmatch Inventare speciale O gama larga de evolutii Foarte multe dungeon-uri şi mape noi şi multe alte surprize Prezentare video server:
 2. Hey, Allice when will the next Miss and Mister B-Zone be held at what time ?!

  i have some pictures i think they are good for the competition.

  https://prnt.sc/owbmwf

  https://prnt.sc/owbn35

  https://prnt.sc/owbn9w

   

   

 3. La multi ani! ?

  1. Andrada

   Andrada

   Multumesc frumos, Allice! >:D<

 4. Buna ziua domnisoara Allice, sa aveti o zi buna   :p

  1. Allice

   Allice

   Mulţumesc, la fel! :D

 5. Allice

  Relatie deschisa pentru mine inseamna faptul ca vorbim orice despre orice. Poate s-a inteles putin gresit, nu asta era intentia mea.
 6. Regulament General Echipa Metin2Osaka nu îți va cere niciodată datele de logare. Nu aveți voie să faceți promovare sau reclamă la alte servere. Nu aveți voie să folosiți soft-uri ilegale. (ban 3 zile de avertizare și după permanent) În mapele de crescut sau farm nu aveți voie să vă băgați peste alţi playeri. (de la avertismente și kick-uri până la ban 3 zile în funcție de caz) Folosirea conturilor de tip BOT duce la banarea tuturor conturilor de pe IP-ul respectiv. Nu cereți iteme sau level de la membrii staff-ului. Ei sunt acolo doar pentru a vă asigura un joc cât mai plăcut. Vă rugăm să păstrați un limbaj decent și civilizat pe server. Respectă și vei fi respectat. (mute în funcție de gravitatea situației) Nu aveți voie să utilizați nume precum: IIIIIIIiIIIIiiiiI sau orice nume care aduce jigniri sau insulte asupra altor jucători. Se aplica regula “Banul rămâne”. Negoțurile între server și alte jocuri în afară de metin sunt permise, în schimb sunt interzise negoțurile pe bani reali și se sancționează cu ban permanent. (nu se face reclamă la alte comunități sau servere de metin, rezultă de la mute până la ban permanent) Membrii staff-ului nu răspund de conturi furate, iteme furate sau alte compromisuri. Aveți grijă de conturile voastre și nu acordați datele de logare nimănui. Nu abuzați de bug-uri sau exploit-uri. În cazul în care observați unul dintre acestea, anunţați un membru Staff. (în caz contrar, se sancționează cu ban în funcție de caz) Ne rezervăm dreptul de a modifica regulamentul fără o înștiințare prealabilă. Aveți responsabilitatea de a-l citi periodic pentru a lua la cunoștință eventualele modificări. Vă dorim un joc cât mai plăcut!
 7. Allice

  Ok. Și? Pentru unii poate e funny, pentru tine poate nu e. Nu e nimic rău în asta. Am nevoie și de hateri ca tine!
 8. Allice

  E doar o glumă...
 9. Allice

  Merci, @Night ToV pentru idee!
 10. Allice

  Ce mult noroc am!
 11. Allice

  =))))
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.