Jump to content

Au început evenimentele de iarnă. Detalii aici

Hi Im Vulpea

Member
 • Content Count

  497
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 Excellent

About Hi Im Vulpea

 • Rank
  Wannabe admin

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Robert
 • RPG2 Nickname
  .Vulpea

Recent Profile Visitors

625 profile views
 1. Hi Im Vulpea

  Mersi mult
 2. Hi Im Vulpea

  Model pentru întrebări: Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Am facut un TaxiCmd, si imi scrie scrisul cu caps lock, aveti vreo idee? Screenshot (în caz că este necesar): o sa las codul intr-un spoiler Alte precizări: -
 3. Hi Im Vulpea

  "Liderii de ganguri care au intr-o luna cel putin 10 membrii banati pentru coduri, necooperare la control sau interdictie pe conturile secundare vor fi inlaturati din functie. (Sanctiune: Demitere"). Pai scuza-ma, dar cu ce este un lider responsabil ca membrii lui primesc ban, cu atat mai mult, un lider nu are acces la ip-uri, "interdictie pe conturile secundare", de unde sa stie un lider daca are interdictie sau nu pe conturile secundare. Sunt 100% de acord anticodati, dar liderul nu inteleg de ce ar fi "responsabil" pentru ca "niste unii" joaca cu coduri. Asta e responsabilitate adminilor, a voastra cu anti-cheat-ul.
 4. Hi Im Vulpea

  Nick:Vulpea Sugestia 1:Adaugare NPC-uri (diversi cetateni, sa ai ce masini sa furi) etc. - Cu ce cred că ajută?: Pai consider ca ar fi bine sa se adauge NPC-urile, Gta V avand o mapa imensa (in stilul online-ului actual al celor de la Rockstar).
 5. Hi Im Vulpea

  I had this problem too. I know it sounds ridiculous, but I solved this with a restart, if it doesn't work, reinstall the sa-mp / gta, that solved my problem
 6. Hi Im Vulpea

  @@South Regenesis, am patit si eu, dar s-a rezolvat intr-un mod ciudatel, daca nu dai nici un click nu ti se mai blocheaza, daca problema persista, intra pe site-ul lor si descarca ultima versiune, fiind inca buguit autopatcher-ul.
 7. Hi Im Vulpea

  Nick : MexicanuGras. Rank : 2 Motivul invoirii: Inca este in spital. Datawarului la care nu poti veni : 10.02.2017 Alte precizari : Bafta la waruri.
 8. Hi Im Vulpea

  Nick : MexicanuGras. Rank : 2 Motivul invoirii: Este in spital, si-a spart capu'. Datawarului la care nu poti veni : 09.02.2017 Alte precizari : Bafta la waruri.
 9. Hi Im Vulpea

  Nick : MexicanuGras. Rank : 2 Motivul invoirii: N-am net, daca revine o sa vin cu siguranta. Datawarului la care nu poti veni : 06.02.2017 Alte precizari : Bafta la waruri.
 10. Hi Im Vulpea

  N-ai cum.
 11. Are careva cont RPG 2, LEVEL 15 cu cateva ~100h? Discutam pm mai multe

  1. B4L SmashXD

   B4L SmashXD

   cred ca eu da nu stiu sigur

 12. Este interesant studiul dar sunt de acord cu tine, imposibil sa nu se fii descoperit, s-au facut atatea radiografii de-alungul anilor, s-ar fii vazut, dar ei sustin ca e ceva "microscopic".
 13. O echipă de la Universtitatea Limerick au folosit tehnici microscopice complexe pentru a confirma că toate structurile existente sunt parte a unei structuri unitare. Studiul apărut în The Lancet Gastroenterology & Hepatology este lucrarea oficială care atestă această nouă descoperire: un nou organ în corpul uman. Desigur, descoperirea nu este nouă. Leonardo da Vinci i-a oferit printre primele descrieri, dar până în 2012 se credea că reprezintă o serie de structuri separate ţinând intestinele ataşate de peretele abdominal. Numită ”mesentery”, adică „în mijlocul intestinelor”, poate fi găsit în sistemul digestiv. Descoperirea, fiind deja cunoscută din 2012, a fost publicată abia în noiembrie 2016. Calvin Coffey, profesor de chirurgie la Universitatea Limerick şi conducătorul acestui studiu, dezvăluie că „în lucrare, care a fost verificată şi evaluată, susţinem că am descoperit un organ care nu a fost descris până acum.” Deşi această descoperire este impresionantă, cercetătorii nu sunt încă siguri de funcţia organului. Proximitatea faţă de intestine oferă într-adevăr un indiciu, dar nu se poate oferi o concluzie doar în urma acestui lucru. Un alt indiciu şi mai clar că acest organ are o funcţie importantă şi este reprezentat de vasele de sânge, nervii şi canalele limfatice care conduc un fluid bogat în celule albe, care trec prin organ la intestine. Coffey dezvăluie că „am descoperit anatomia şi structura. Următorul pas este funcţia. Dacă înţelegi funcţia, poţi identifica funcţia anormală şi apoi bolile. Puse laolaltă, ai câmpul ştiinţei mesenterice... baza pentru o nouă ramură a ştiinţei.” Sursa: http://www.descopera.ro/stiinta/16048271-un-organ-despre-care-nu-se-stia-a-fost-descoperit-in-corpul-uman
 14. Hi Im Vulpea

  Cand se va deschide serverul?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.