Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Hi Im Vulpea

Member
 • Content Count

  497
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 Excellent

About Hi Im Vulpea

 • Rank
  Wannabe admin

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Robert
 • RPG2 Nickname
  .Vulpea

Recent Profile Visitors

673 profile views
 1. Hi Im Vulpea

  Mersi mult
 2. Hi Im Vulpea

  Model pentru întrebări: Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Am facut un TaxiCmd, si imi scrie scrisul cu caps lock, aveti vreo idee? Screenshot (în caz că este necesar): o sa las codul intr-un spoiler Alte precizări: -
 3. Hi Im Vulpea

  "Liderii de ganguri care au intr-o luna cel putin 10 membrii banati pentru coduri, necooperare la control sau interdictie pe conturile secundare vor fi inlaturati din functie. (Sanctiune: Demitere"). Pai scuza-ma, dar cu ce este un lider responsabil ca membrii lui primesc ban, cu atat mai mult, un lider nu are acces la ip-uri, "interdictie pe conturile secundare", de unde sa stie un lider daca are interdictie sau nu pe conturile secundare. Sunt 100% de acord anticodati, dar liderul nu inteleg de ce ar fi "responsabil" pentru ca "niste unii" joaca cu coduri. Asta e responsabilitate adminilor, a voastra cu anti-cheat-ul.
 4. Hi Im Vulpea

  Nick:Vulpea Sugestia 1:Adaugare NPC-uri (diversi cetateni, sa ai ce masini sa furi) etc. - Cu ce cred că ajută?: Pai consider ca ar fi bine sa se adauge NPC-urile, Gta V avand o mapa imensa (in stilul online-ului actual al celor de la Rockstar).
 5. Hi Im Vulpea

  I had this problem too. I know it sounds ridiculous, but I solved this with a restart, if it doesn't work, reinstall the sa-mp / gta, that solved my problem
 6. Hi Im Vulpea

  @@South Regenesis, am patit si eu, dar s-a rezolvat intr-un mod ciudatel, daca nu dai nici un click nu ti se mai blocheaza, daca problema persista, intra pe site-ul lor si descarca ultima versiune, fiind inca buguit autopatcher-ul.
 7. Hi Im Vulpea

  Nick : MexicanuGras. Rank : 2 Motivul invoirii: Inca este in spital. Datawarului la care nu poti veni : 10.02.2017 Alte precizari : Bafta la waruri.
 8. Hi Im Vulpea

  Nick : MexicanuGras. Rank : 2 Motivul invoirii: Este in spital, si-a spart capu'. Datawarului la care nu poti veni : 09.02.2017 Alte precizari : Bafta la waruri.
 9. Hi Im Vulpea

  Nick : MexicanuGras. Rank : 2 Motivul invoirii: N-am net, daca revine o sa vin cu siguranta. Datawarului la care nu poti veni : 06.02.2017 Alte precizari : Bafta la waruri.
 10. Hi Im Vulpea

  N-ai cum.
 11. Are careva cont RPG 2, LEVEL 15 cu cateva ~100h? Discutam pm mai multe

  1. B4L SmashXD

   B4L SmashXD

   cred ca eu da nu stiu sigur

 12. Hi Im Vulpea

  Cand se va deschide serverul?
 13. Hi Im Vulpea

  Poate iti dau [/tie] in pivnița mea, iei si FW pentru raport nefacut, eu in HQ pot da [/news], se numeste teapa.
 14. Hi Im Vulpea

  Asa cum am prins si eu ca tu nu te implicai niciodata.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.