Jump to content

SanDe

Member
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

About SanDe

  • Birthday 06/18/1999

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Alex
  • RPG Nickname
    SanDe.

SanDe's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

1

Reputation

  1. Buna dimineata baieti. Eu o sa fiu plecat astazi la tara, dar revin maine in jurul orei 15:00. Vreau sa va urez tuturor spor la joc si sa rog responsabilii cu pachetele sa nu imi dea pachet pana nu postez aici din nou. Spor ne auzim duminica!
  2. Noapte buna reporteri, vise placute. Ne auzim maine dimineata in game.
  3. Am ales avatarul. Cer topic close!
  4. Ba Yozo intri sau nu pe samp asta seara? Am strans deja echipa si sa stiu ce si cum. Te astept pe joc.
  5. Salutare baieti, ce faceti? Multumesc Tuckson si astept cu nerabdare sa te revad in game. Ne auzim in joc, bafta!
  6. Asta fac zilnic, doar ca eu fac cu Bulletul XD.
  7. Salutare baieti, ce faceti? Tuckson te astept pe joc. Scrie aici un interval in care poti intra te rog.
  8. --Nick: SanDe. -- Rank: 1 -- Tipul de pachet (1, 2, 3 sau 4): 4 -- Serviciul a fost oferit jucătorului: Gaby GoV Maior -- Anunţul: Clanul Government [GoV] recruteaza noi membri activi si seriosi cu level 20! Aplicatiile se fac pe rpg.b-zone.ro. -- Anunţurile publicate (dovada): http://imgur.com/a/oyj3c -- Alte precizări: Astept urmatorul anunt.
  9. As vrea cu scrisu pe jumate jos putin mai in dreapta. Si punemi si efecte te rog frumos dar sa nu fie deranjant la ochi. Multumesc frumos.
  10. Nick: SanDe. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar. Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Click Tema (In caz ca nu exista o imagine): Text: SanDe. Dimensiuni: Stiti voi. Alte precizari:
  11. Ce faceti baieti? Eu acum am venit de la alergat si vad ca nu merge serverul. Rog pe cineva sa scrie aici cand o sa mearga.
  12. Salutare colegi, ce mai faceti? Eu tocmai am venit din vacanta si inactivitatea mea se termina pe 01.08.2015. Astazi este 31.07.2015 si ma gandeam ca as putea intra pe samp chiar daca mai am o zi de inactivitate si sa incep sa imi fac si raportul. Astept confirmare de la Lider sau de la un Sublider.
  13. Ce faceti baieti, eu tot in vacanta sunt asa ca nu ne auzim prea curand in game. Va urez o zi buna si spor la joc.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.