Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Hilfi

Member
  • Posts

    481
  • Joined

  • Last visited

5 Followers

About Hilfi

  • Birthday 09/25/2002

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Craiova
  • Hobbies
    Ascultare intensiva manele si populara

Contact Methods

  • Skype
    fota.mario

Previous Fields

  • Real name
    Mario

Recent Profile Visitors

1310 profile views

Hilfi's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

37

Reputation

  1. Salut Forest,sunt Alberto.RENUL vreau dovada ca am folosit AIM

  2. tinere, stai prost rau de tot la categoria inteligenta..

    1. Hilfi

      Hilfi

      Da, stiu. Sunt de rasa inferioara. Cum ai ajuns la concluzia asta?

  3. Nume Real: Mario Numele din joc(link website): Forster - https://www.rpg3.b-zone.ro/players/general/Forster Vârsta: 15, aproape 16 O scurta descriere a ta: Scurta spuneti? Sunt persoana aia retardata cu care te distrezi la o petrecere fie dansand si cantand, fie stand de o parte si facand baza de restul; genul de baiat modern, dar cu ''old soul''. Link poza:
  4. manelist cordit

    sorinel pustiu tanc rusesc power

    1. Show previous comments  1 more
    2. fug de pd cu katalintalent
    3. Hilfi

      Hilfi

      ai pha cam trb importante nu vb cu evrioan ;) dak vr traducere cal me up sunama

    4. fug de pd cu katalintalent
  5. Wee Nicolae Guță :))

  6. Baftalos, fratilor. IonutJr, lasa arfele ca de aia nu faci nimic. Kristi, mult succes cu liderul si tot ce facui in seara asta nu avea legatura cu tine. Avea in program de mult asta, dar acum am prins momentul. Seky, Catalin- Mari noobi sunteti, va pup. Baftalos.
  7. * Nick: Forster * Rank: 2 * Motiv: E smek rau, zau. Dau si eu fail la rob sa bossi. wanted * Alte precizari: Mersi frumix
  8. Nickname: Forster Tipul de live (in 3, 4, 5): 4 Nickname-ul participantilor: Seky, .Anddy, Pickens, Levi99 RPG Bar-ul meu: RPG Bar-ul participantilor: Aveti un subiect anume pe care doriti sa il dezbatem?: Nu, nu avem. Sunteti de acord cu preturile scrise mai jos?: Suntem. Sunteti de acord cu regulile prezentate mai jos?: Suntem. Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: Suntem. Alte precizari: Dorim sa nu fie un interviu usual. Sa fie puse intrebari destul de ca lumea. La cele din partea publicului sa nu fie luate cele mai scurte gen ''Cola sau Pepsi?''. Sa fie luat de un reporter cu experienta.
  9. Nu pot sa dau mention ca sunt pe telefon. Sefule, incearca s-o rezolvi. Mult succes
  10. @@RW N Y C, poftim: https://forum.b-zone.ro/topic/174116-new-interiors-in-our-shop/
  11. http://m.imgur.com/ibHCMLQ Cand am castigat primul meu mare event organizat de STAFF. Acum 1 an a avut loc acest eveniment. P.S: Locatia era Restaurant LS
  12. Nume in joc: Forster Level: 47 Factiunea din care faci parte: SFPD Pachetul dorit: 4 Esti de acord cu suma pe care trebuie sa o platesti?: Da Numar de telefon: 500-1199 Anuntul: Ia-ti o palarie de bani gata, ca de Zara sau niste ochelari Versace de la Biz 122. Poza cu suma achitata liderului: http://imgur.com/a/QVndn Alte precizari: Sa fie atribuit unui rank 2+, sa fie dat intre orele 12:00 si 00:00.
  13. Nu merge sa dau tag ca-s pe telefon Pai ce sa-ti fac eu, draga, daca nu ai fost on? Lasa ca tie iti iau separat.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.