Jump to content

zL Nicolas

VIP
  • Posts

    2037
  • Joined

  • Last visited

About zL Nicolas

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Nicolas

Recent Profile Visitors

8256 profile views

zL Nicolas's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

531

Reputation

About Me

sLsAIcZ.png   Banner_HA.png

 

Nick: N1cholas
Level: 100
Playing hours: +3,700
Account type: Premium
Warns: 0/3
House: House ID 59
Personal Vehicles : Infernus || Sultan || Stafford || 

Business: None
Faction: LVSI
Rank: 6
Phone: 670-7200
Clan: NC - Necenzurat


Factions.

► Las Venturas School Instructors: 03.02.2018 - xx.xx.xxxx | Rank (6) Leader: .Mihaitza ◄ 

► Paramedics: 25.10.2017 - 29.01.2018 | Rank (5)  Leader: AdiTzaa ◄ 

► Los Santos Poliece Departament: 14.07.2017 - 22.10.2017 | Rank (6) | Leader: IonutJr.. ◄ 

News Reporters: 16.03.2017 - 29.04.2017 | Rank (3) | Leader: ZakeNN

Hitmen Agency: 16.02.2017 - Resigned from leader

Hitmen Agency: 05.12.2016 - 16.02.2017 - Got leader ◄

Hitmen Agency: 21.08.2016 - 05.12.2016 Leader: Clauddia
News Reporters: 22.05.2016 - 18.08.2016 | Rank (4) | Leader: Joue
Tow Truck Company: 06.10.2016 - 28.11.2016 | Rank (3) | (Account Secundar) |Leader: CornellM

 

 

► Începutul... ◄

 

 

 


Pe data de 17.02.2015 m-am logat pe server-ul RPG2.B-Zone.Ro. La prima impresie mi s-a părut un server foarte bun și stabilizat. M-am ajutat foarte mult de comanda [/help], țin minte, că îmi scriam pe foaie comenzile esențiale. După ceva vreme am început să muncesc la Joburii, câștigându-mi primi mei bănuți. Cel mai mult munceam la Trucker, merem făceam acea cursă „ Las Payasadas - 7.4 KM ” și acum țin minte. Zilele creșteau, level-ul meu creștea, dar încă nu îmi găsisem o facțiune. Am aplicat prima dată in News Reporters acolo unde am primit un răspuns negativ, am încercat Tow Truck Company, Los Santos Taxi, și de 2 ori Paramedics, acolo unde am primit din nou niște răspunsuri negative. Deja începusem să cred că nu voi mai intra într-o facțiune, și că nu mai are rost să joc. Cu timp-ul după ce am mai așteptat ceva vreme, am văzut din nou aplicațiile deschise în facțiunea News Reporters, și am zis să aplic, pe atunci era lider Joue, pe seară acesta începuse să răspundă la aplicații. Ajuns la aplicația mea, acesta mi-a oferit o șansă.

 

 

 

► News Reporters. ◄

 

 


Era o dimineață de Duminică, ora 10 dimineața m-am hotărât să susțin testele cu sub-liderul Different, am trecut testele. După două săptămâmi de muncă, Joue a decis că merit să fiu avansat în grad, aveam rang 2, eram foarte fericit primul meu rang, prima mea facțiune. După ceva timp a venit promovarea la rang 3, deja eram foarte fericit deoarece puteam să susțin live-urii, majoritatea playerilor, de pe server făceau cereri de live, și aceștia căutau rang 3+ pentru a le sustine, eram foarte fericit că aveam rang 3 și puteam să susțin live-uri, țin minte că în primele două, trei săptămâni aveam câte 10-12 live-uri, minimu la raport fiind de 4-5 live, după zile de muncă, am reușit să obțin și doritul rang 4, deja eram foarte fericit, știind că pot da teste, eram „ tester-ul facțiunii ”. Am petrecut 87 de zile, făcându-mi o mulțime de prieteni în facțiune, cu uni și acum păstrez legătura. A fost o perioadă foarte frumoasă petrecută în News Reporters.

 

 

 

► Hitmen Agency ◄

 


Ajungând din nou la stagiul de civil, stând și gândindu-mă în ce facțiune să mă duc, eram la jumătatea luni, aveam ore, aveam un rang 4 anterior fără FW, și am văzut aplicațiile deschise în Hitmen Agency. M-am dus pe site, și am aplicat. Am așteptat răspunsul Clauddiei, când am văzut notificarea pe website, am crezut că va fi un răspuns negativ, dar ce să vezi, Clauddia mi-a oferit o șansă plăcându-i activitatea mea și ce-am făcut în ultima facțiune. După două zile de la acceptarea de pe website, am decis să mă prezint la teste, acolo unde am trecut cu brio, de atunci eram Freelancer (1). Tot ceea ce făceam în facțiune, adică făcându-mi raportul, nu însemna un chin pentru mine, însemna o mare plăcere. Stând în facțiune au trecut și zilele lidera mea Clauddia, a decis că merit promovarea in rang și am ajuns rang 2. După o lună de „ muncă ” dacă pot spune așa a venit și așteptatul rang 3, Clauddia a considerat că merit rang-ul și mi l-a oferit, eram foarte fericit, deoarece puteam să accept cererile altora, asta fiind un lucru extrem de important în Agenție. După o perioadă de o lună și 2 săptămâni a venit și momentul mult așteptat, adică momentul în care primeam rang 4, și tot odată funcția de Tester al facțiunii Hitmen Agency, eram foarte fericit deoarece acum contribuiam la ridicarea facțiuni și puteam testa playerii care sunt acceptați pentru teste! După primirea rang-ului 4, eram foarte fericit era tot ce voiam.. dar ce să vezi? Mă scol într-o dimineață și intru pe webiste, când văd că, Clauddia primise 3/3 LW-uri, îmi păruse foarte rău, nu știam cine v-a luat la conducere facțiunea.. În ziua votului, asta fiind mai spre seară pe la 20:16 Leonard a pus întrebarea „Cine doriti ca lider H.A? Doar admini/lideri/membri pot vota” când dau /answer ce să vezi? Eram pe lsită, suspansul era unul foarte mare, după câteva minute de așteptare am fost ales ca lider al facțiunii Hitmen Agency cu 28 de voturi, le mulțumesc adminilor/liderilor/membrilor pentru toată încrederea acordată și votul lor pozitiv față de mine. Din acea zi eram lider Hitmen Agency!

 

 

 


► Tow Truck Company ◄

 

 

Având rang 2 în Hitmen Agency simultam am vrut să mai intru într-o facțiune, și am ales Tow Truck Company. La început eram foarte fericit deoarece și pe contul principal când mai aplicasem primisem un răspuns negativ, am fost foarte fericit că am intrat in Tow Truck. M-am acomodat repede, deoarece Cornell era prietenul meu, și de asemenea și liderul meu. După 14 zile de raport, ghici ce? A venit și ziua unde am fost promovat la rang 2. Eram fericit că am putut face față cu 2 facțiuni simultan. După o perioadă de vreme am fost promovat la rang 3, de către CornellM, și eram fericit că aveam și în Hitmen Agency Rang 3, și în Tow Truck. După o perioadă de 51 de zile în facțiunea Tow Truck Company aproape de rang 4 în Tow Truck, am decis să-mi pun demisia deoarece voiam să depun mai multă muncă pe contul principal, nu că îmi lua mult timp să fac raportul pe contul de Tow Truck, dar am vrut să îmi mut cu totul activitatea pe contul principal! Cam atât a fost poveste în Tow Truck Company.

 

Momente:

m3dxF4n.png

 

hglPAtw.png

 

ifyPCIL.png

 

gU3uith.png

 

kPp2gxX.png

 

RzPsrQz.png

 

9cw2718.png

 

38KHphi.png

 

DcSpXdk.png

 

wPkr0Mt.png

 

RsqYMHi.png

 

M7FXaWC.png

 

r7Weeko.png

 

cez1CKE.png

 

 

 

To be continued..

 

 

Respect for: Ghiță, Val3nt1N.[], Nicolae., CornellM, .Andreii, Clauddia, .AndYCosmin, Joue, DanielSAN123, Zakken, Dudu, ExteeL. Iancu, RoYall, MariaXD, xTouch10, Ademar, IonutJr.., Refresh, Primal, .Shaun. Auras, Leonard, Levi99, Nick02, Toriino, Best0ne, Auras, Nale, Mr.Ovidiu, Cretsu, Vodka, ordinea nu contează, contează că pe toți de pe această listă vă respect, dacă am omis pe cineva aștept PM, sau să fiu contactat în Game.

 

 

 

 

 

 

 

 

N1cholas's Refferal's

 

Întrumarea pentru primi paşi pe server.

Primele detali importante.

La fiecare nelămurire o să te ajut.

La orice problemă întampinată o să te ajut.

Îndrumarea într-o factiune, pe placul tău,fie ca e Facţiune paşnică,departament,mafie.

 

 

Bonusuri:

 

Dacă te-ai săturat să munceşti pe brânci pentru nişte bani,sau pentru o maşină rapidă am să vă prezint un mod de a face bani pe spatele lui N1cholas

 

Level 5: 20,000$

Level 10: 40,000$

Level 15: 60,000$

Level 20: 80,000$

Level 25: 100,000$

 

Plata tuturor licenţelor de care aveţi nevoie, plata o suport eu.

La fiecare 120 jucate de ore pe lună vă dau 50,000$

Cei care intra într-o facţiune primesc 20,000$

Cei care iau rank 3 într-o facţiune primesc 30,000$

Cei care iau gradul de lider pe server primesc 50,000$

Cei care iau gradul de helper pe server primesc 70,000$

Cei care iau gradul de admin pe server primesc 100,000$

 

 

V-am oferit aceste bonusurii,pentru a ajunge departe pe acest server.

Bonusurile să ştiţi că nu se opresc aici.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Last Update : 17/12/2017

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.