Jump to content

WOTM luna August a început. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Malkovich

Member
 • Content Count

  283
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Excellent

1 Follower

About Malkovich

 • Rank
  I'm addicted
 • Birthday 07/25/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Romania

Contact Methods

 • Skype
  live:marian_iftime69

Previous Fields

 • Real name
  Marian
 • RPG2 Nickname
  Malkovich.

Recent Profile Visitors

341 profile views
 1. Malkovich

  Propuneri pe care le consider utile: Posibilitatea de a incuia/descuia garajul pentru a putea ceilalti playeri, daca doresc, sa intre in el sa vada ce masini ai. (si ca o mica paranteza: ar fi mai fain daca te-ai putea misca in acele garaje cum e pe alte comunitati). Avand in vedere ca vehiculele sunt mereu acolo 4/4 ; 8/8 etc. , consider ca ar fi un plus daca ceilalti pot intra in garajul tau chiar daca nu esti on si sa le vada, sau mai mult de atat sa le poata fura cu [/picklock] daca au skill 4 la Car jacker. Posibilitatea de a scapa de wanted la rob solo (cum s-a precizat si mai sus de mai multe ori). Si stocarea a 30 de puncte Jaf in loc de 20. Pentru a putea stoca puncte cat pentru 2 rob-uri solo. Un sistem de Job in Jail (ex: Plantat copaci) pentru a reduce secundele. Vazusem mai sus ceva idee cu Stage la masina. Ar fi chiar interesant daca s-ar putea crea un astfel de sistem. Modificarea job-ului Bus Driver. Ideea de mai sus cu Camper, Bus si Coach mi se pare super. Adaugarea unui job "Delivery" unde sa trebuiasca sa mergi la diverse case pentru a livra mancare sau alte bunuri. La skill 1 sa livrezi cu Mountain Bike si un ghiozdan in spate (ca si cei de la FoodPanda ). La skill 3 cu Pizzaboy (https://imgur.com/a/VexTHsQ), iar la skill 5 cu Boxville (https://imgur.com/a/6G0FYGC) Sa putem intruce id la culori cand mergem la Carcolor. De exemplu eu cand merg stiu cam ce hidden as vrea sa pun si imi rup mouse-ul pana ajung la culoare. Sa ramana modificarile facute cu [/hu] la casa si dupa [/trade]. Iar urmatorul proprietar sa le poata pastra/edita/sterge prin [/editfurniture] si [/removefurniture]. Unii pierd ore bune pentru a face un interior mai special la o casa, iar altii ar vrea sa se bucure de acel interior, dar nu pot pentru ca dispare la cumpararea casei. (p.s.: aici ma refer la interioarele originale editate si nu la interioarele adaugate de pe [/shop] si modificate. Acolo cand se pierde interiorul, automat se pierd si modificarile). Sper ca v-au placut ideile si nu uitati de acel +1 pentru a fi adaugate!
 2. Nick: Malkovich. Rank: 3 Acțiune namecover: Wanted posesie/folosire droguri. Acțiuni efectuate în săptămâna: 09.09.2019-15.09.2019 Dovezi: NC1: https://imgur.com/a/k45C7Fa NC2: https://imgur.com/a/67j2jxd
 3. Nick: Malkovich. Rank: 3 Acțiune namecover: Wanted posesie/folosire droguri. Acțiuni efectuate în săptămâna: 02.09.2019-08.09.2019 Dovezi: NC1: https://imgur.com/a/fGc5LuT NC2: https://imgur.com/a/Ynpp78Y
 4. Nick: Malkovich. Rank: 3 Acțiune namecover: Wanted posesie/folosire droguri. Acțiuni efectuate în săptămâna: 26.08.2019 - 01.09.2019 Dovezi: NC1: https://imgur.com/a/L2yVlql NC2: https://imgur.com/a/u9U13al NC3: https://imgur.com/a/iKTHyIE Alte precizări:-
 5. Nick: Malkovich. Rank: 2 La ce mă învoiesc: Ședință Data și ora activității: 18-08-2019 - 17:00 Lipsesc din motivul: Am ore de condus de la 16-18 Alte precizări: Multumesc pentru înțelegere!
 6. Nick: Malkovich. Rank: 1 La ce mă învoiesc: Activitate (Mandat de Percheziție) Data și ora activității: 25-07-2019 - 13:20 Lipsesc din motivul: Pe 25 e ziua mea de naștere și nu voi fi acasă. Alte precizări: Multumesc pentru înțelegere!
 7. Malkovich

  Salut. Ideea cu 2 lideri si fiecare cu cate 1 sublider e ok. Insa la proprietati veti avea ceva batai de cap. De exemplu cel care are o casa cumparata din shop la care i-a si adaugat interior tot din shop. Iar la fuziune, pe server-ul nou, aceeasi casa, interior si proprietar diferit. Sa despagubiti prin paysafe sau altele nu v-ar ajuta, dar sa restituiti goldul celui care l-a folosit pentru respectiva casa, banuiesc ca puteti face. Iar la restul proprietatilor e cam aiurea, deoarece economiile nu sunt la fel, iar daca evaluarea pentru un jucator de pe rpg4 (de ex) se face la economia de pe rpg4, nu-l ajuta cu nimic acei bani pe rpg 1 sau 2, deoarece economia acolo poate fi dubla/tripla. Insa mai multe solutii veti gasi prin urmatoarele poll-uri. Succes in tot ceea ce faceti!
 8. Nick : Malkovich. Rank: 1 La ce mă învoiesc: Activitate Data și ora activității: 2.04.2019 ora 19:00 Lipsesc din motivul: Am avut cursuri la facultate pana acum 20 minute. Am vorbit ieri cu tine oPanarama si ti-am spus ca pun invoire insa nu mi-a mers forumul toata ziua. Alte precizări?: Sper sa intelegi problema, avand in vedere ca am vorbit ieri. Multumesc anticipat!
 9. Malkovich

  Nume agent: Malkovich. Jucatorul raportat: SteelHellCat911 Bara "rpg" a jucatorului raportat: https://www.rpg4.b-zone.ro/players/general/SteelHellCat911 Motivul raportarii: Dm aiurea Dovezi:
 10. Malkovich

  Nick: Malkovich. Rank: 2 La ce ma invoiesc: Activitate Data si ora activitatii: 9 martie, 20:00 Lipsesc din motivul: Merg la munca sambata seara, lucrez in week-end-uri la evenimente. Alte precizari?: Multumesc pentru intelegere!
 11. Malkovich

  Nick: Malkovich. * Rank: 2 * La ce ma invoiesc: Antrenament * Data si ora activitatii: 27.02.2019 ora 17:45 * Lipsesc din motivul: Am facultate pana la 20.00. * Alte precizari?: Multumesc pentru intelegere!
 12. Nick: Malkovich. Rank: 5 La ce mă învoiesc: Sedință/Antrenament/Altă activitate: Mandat de perchezitie Data și ora activității: 10/01/2019, 19:30 Lipsesc din motivul: E posibil sa nu ajung in timp util de la facultate! Daca reusesc, ne vedem acolo! Alte precizări: Merci pentru intelegere! Seara faina!
 13. Nick: Malkovich. Rank: 4 La ce se invoiesc: Ședința / Antrenare / Alta activitatea : Mandat de perchezitie Data și ora activitatii: Data: 19/10/2018 19:20 Lipsesc din motivul: Maine am cursuri pana la ora 20:00 si nu cred ca scap mai devreme. Alte precizari: Mulțumesc pentru înțelegere!
 14. Nick: Malkovich. Rank: 4 Am dat test cu: IonutMAGIC Data: 29/09/2018 Rezultat proba teoretică(x/3): 1/3
 15. Malkovich

  Nick-ul tau: Malkovich.Server: rpg4.b-zone.roDescrierea bugului: De cand cu gift-ul "Back to school" s-au cam buguit lucrurile. De exemplu masinile de civili si uneori si cele personale nu se mai despawneaza la payday-uri sau cand le arunci in apa. Unele stau si cate 1-2 zile in apa. Iar cele ce se buguiesc prin preajma mapei de la gift, te teleporteaza. Prima data cand am patit aveam gta-ul clear (fara nici un mod) si mi-a zis adminul respectiv ca dau warning-uri de teleport. De data asta adminul Ion.C a vazut si el si m-a sfatuit sa postez problema pe forum. Video: Alte precizari: Sper ca v-am ajutat cu acest post. Bafta la rezolvat. O zi faina!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.