Jump to content

Miss and Mister B-Zone - Editia 5 a început. Te poți înscrie aici

ROBBEN ToV

RPG Helper
 • Content Count

  1078
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

372 Impeccable

7 Followers

About ROBBEN ToV

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sebeș, Alba
 • Hobbies
  Cycling / Tennis

Previous Fields

 • Real name
  rahoo
 • RPG1 Nickname
  [ROBBEN].

Recent Profile Visitors

3724 profile views
 1. ROBBEN ToV

  The Silent One editia #337 a fost castigat de @AIM AleXe22. Felicitari! The Silent One editia #338 a început! Puteți începe participarea la concurs prin postarea contractului dupa modelul: Premiul: $250.000 Nume în joc: Contract:
 2. ROBBEN ToV

  The Silent One editia #336 a fost castigat de @AIM AleXe22. Felicitari! The Silent One editia #337 a început! Puteți începe participarea la concurs prin postarea contractului dupa modelul: Premiul: $250.000 Nume în joc: Contract:
 3. ROBBEN ToV

  Jumatate nu sunt bune. Un sfert sunt in pozitii putin diferite.
 4. ROBBEN ToV

  The Silent One editia #335 a fost castigat de @AIM AleXe22. Felicitari! The Silent One editia #336 a început! Puteți începe participarea la concurs prin postarea contractului dupa modelul: Premiul: $250.000 Nume în joc: Contract:
 5. @Alexandra ToV pai nu asta-i numele tau din buletin?
 6. ROBBEN ToV

  The Silent One editia #334 a fost castigat de --. The Silent One editia #335 a început! Puteți începe participarea la concurs prin postarea contractului dupa modelul: Nume în joc: Contract: Premiul: $250.000
 7. ROBBEN ToV

  De ce va este ciuda? Omu' are un simt mai dezvoltat.. aia e.
 8. ROBBEN ToV

  Nu te-ai plictisit sa fii penibil?
 9. ROBBEN ToV

  @Pegassi Ce problema ai tu ca Radu detine 2 functii? De aici reiese ca se descurca si stie sa gestioneze atat factiunea cat si functia de admin. Daca era incompetent, fii sigur ca acum nu mai avea functii. Nimanui nu-i convine sa se bage altu' peste munca lui. Spune-mi tu mie cati lideri de pe RPG3 sau RPG4 ar accepta sa ramana 2 lideri daca ei erau superiori liderilor de pe RPG1 sau RPG2. Spre exemplu, am auzit jucatorii vorbind despre liderul NG de pe RPG3 care nu accepta sa ramana 2 lideri, de ce? Pentru ca el are functia de ceva timp, iar pe RPG1 s-a schimbat liderul recent. Daca era invers.. se punea si-n cap sa ramana 2 lideri. Nu va mai victimizati. Vreti sa aveti instant ce n-au realizat altii in cativa ani.
 10. ROBBEN ToV

  Sunt mai multe bug-uri la sistemul de achievements.
 11. ROBBEN ToV

  The Silent One editia #333 a fost castigat de @Clark. Felicitari! The Silent One editia #334 a început! Puteți începe participarea la concurs prin postarea contractului dupa modelul: Nume în joc: Contract: Premiul: $250.000
 12. ROBBEN ToV

  Ia vezi aici punctul 2:
 13. ROBBEN ToV

  Eu m-as bucura
 14. ROBBEN ToV

  Asta ar insemna ca cei cu bani lichizi de pe RPG3/4 sa fie dezavantajati. Este decizia celor 2 lideri. Daca nu se inteleg, adminii vad si automat cineva o sa piarda functia.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.