Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

South Alb3rt0ZEW

Donator
 • Content Count

  118
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About South Alb3rt0ZEW

 • Rank
  Take away my internet

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Skype
  alberto.frincu1
 • Instagram
  iamclaudiiiu

Previous Fields

 • Real name
  Alberto

Recent Profile Visitors

622 profile views
 1. Nume si rank:Alb3rt0MAN rank 1 Echipa:Roads Data invorii:21/02/2021 Numar invoire (x/y):Prima Motivul invorii:Sunt plecat. Alte precizari:Succes!
 2. Nick :Piz.regele Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :17/02/2021 Lipsesc din motivul:Sunt la munca. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:e prima Numar total de invoiri : a 2 a Alte precizari:Acum am venit de la munca si nu am putut pune mai devreme ca de azi nu ne mai lasa cu telefoane in interior.
 3. - Nume:Alb3rt0MAN - Linkul catre profilul de website / RPG bar:https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Alb3rt0MAN - Tipul de interviu dorit:Normal. - Numele celorlalți participanți (dacă există):Denisaa - Linkul catre profilul de website al participanților / RPG bar:https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Denisaa - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină:Da. - Alte precizări:Bafta!
 4. Nume: Alb3rt0MAN Rang: 1 Dovezi: inima ls: https://imgur.com/a/Dzzmtnw inima sf: https://imgur.com/a/49PDYmI inima lv: https://imgur.com/a/ochhTcx getgift: https://imgur.com/a/dnEUzkr Alte precizari: Succes!
 5. Nick :Piz.regele Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :12/02/2021 Lipsesc din motivul:Sunt la munca. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:e prima Numar total de invoiri :prima Alte precizari:Bafta!
 6. Sincere condoleante!

 7. Nume:Alb3rt0MAN - Linkul catre profilul de website / RPG bar:https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Alb3rt0MAN - Tipul de interviu dorit:Normal - Numele celorlalți participanți (dacă există):- - Linkul catre profilul de website al participanților / RPG bar:- - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină:Da. - Alte precizări:Salut!
 8. Nume:Alb3rt0MAN - Linkul catre profilul de website / RPG bar:https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Alb3rt0MAN - Tipul de interviu dorit:Normal - Numele celorlalți participanți (dacă există):- - Linkul catre profilul de website al participanților / RPG bar:- - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină:Da. - Alte precizări:Salut!
 9. South Alb3rt0ZEW

  Dragut!
 10. Nick:Alb3rt0MAN Rank:2 Data warurilor la care nu poți ajunge:14.05.2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana:asta e prima Motivul învoirii:Nu sunt acasa. Alte precizări:Bafta!
 11. Nick:Alb3rt0MAN Rank:1 Ma învoiesc la: War Data in care se tine activitatea:30.08.2019 Motiv:Am treaba in oras si nu stiu daca ajung acasa pana la waruri. Numarul de invoiri din aceasta saptamana1 Alte precizari:Azi si maine nu pot venii ca crede-ma azi am fost plecat de la 09:00 si am ajuns la 18:30 acasa.
 12. South Alb3rt0ZEW

  Propun la alegerea leaderilor sa fie pe baza de aplicatie si interviu iar leaderii inlaturati din functie sa aiba o sansa mai mare decat restul. Mi se pare cel mai corect deoarece daca raman 2 sigur vor fii neintelegeri deoarece la un momendat unu va vrea sa accepte pe x celalant nu, unu il vrea pe z sub celalant nu. Sau daca din doi este ales unul nu va fii corect deoarece el sa straduit sa obtina functia ca mai apoi sa vina altu dp servar mai mare sa o ia. Asta cu aplicatiile ar fii cea mai corecta deoarece nimeni nu va putea spune "am pierdut leaderu si a ramas celalant" ar fii cu totul o neindreptatire asa ambi sunt inlaturatii si au sanse mai mari la aplicatie daca nu ia la aplicatii are sanse mai mari in alegerile urmatoare pentru a fii pe lista. Iar membrii sa stea fara leader pana la alegere.
 13. South Alb3rt0ZEW

  Numele din joc:Alb3rt0MAN Rank:1 Numele persoanei votate:KingKong Motiv:De treaba, serios si un caracter deosebit.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.