Jump to content

PD InGame Footage 3

Diabolik
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: PD InGame Footage 3 Slalom

Gen: In Game Footage

Durata: 4:11

Data lansarii: 2.11

Scurta prezentare: Dupa cum stiti in primele 2 videorui din seria InGame Footage am prezentat partile

cu adrenalina din PD, acuma va prezint o alta realitate, realitate de care toti membri PD se lovesc zilnic, cretinismul

Filmul nu a fost conceput sa transmita vrun sentiment de ura / etc, este conceput doar sa prezinte realitatea de pe server!

FOLOSITI HD

Link catre clip :

Edited by Diabolik

Stiu cu ce te confrunti... Inainte cand interveneai de unul singur la war si le dadeai wanted, numai eu cu r3g3n3sis faceam legea. Si se trezeau "jm3k3ryy" sa imi faca reclamatie pentru wanted..... Fraps Powah !!!! Aici la fel... Ei te intarata si apoi se dau drept victime. Adevarul este ca si unii din PD mai abuzeaza ( Marco. ) si nu dau nume ( Marco. ) dar.... se stiu ei ( Marco. ). Data viitoare vreau mai multa actiune, suspans, ceva efecte si putin de DooMasteR ( ca eroul principal care salveaza ziua ) :))

Cu tot cretinismul pe care il intalneam la tot pasul, mi-e dor de PD. Pan' la urma, asta era si este munca PD-ului. Cand vezi atatia smecheri cu masini de pe clienti si hidden roz bombom... Si cica vor sa dea lege sa iei permis de la 16 ani. Atunci sa vezi, o sa trezeasca astia in GTA... o sa dea mita sa treaca testu' psihologic...

Imi plac enorm filmele astea, arata "necenzurat" ce sa intampla in PD, si nu numai. Felicitari pentru film.

Mama mama =)) of viata mea =)) am lesinat de ras la partea aia.

Evident, crestinismul este in floare la multi dintre playerii de pe server. Unii nu au ce cauta aici.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.