Griffo Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 1. Nick-ul tau: Griffo Descrierea bugului: Daca dai click 1 sa tractezi o masina si esti langa o cladire, aceea masina va intra in cladire Screenshot(s): numai sunt in ttc sa pot face ss, verificati voi si 2. Nick-ul tau: Griffo Descrierea bugului: Daca dai click 1 sa tractezi o masina si este dupa un perete, masina va fi pusa in carlig nu mi se pare normal sa poti da click 1 sa tractezi daca masina este dupa perete... Screenshot(s): numai sunt in ttc sa pot face ss, verificati voi (Am pus 2 buguri in acelasi topic pentru ca amandoua sunt cam de aceeasi natura..., sper sa nu fie o problema). Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL o y d Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 1. Nick-ul tau: Griffo Descrierea bugului: Daca dai click 1 sa tractezi o masina si esti langa o cladire, aceea masina va intra in cladire Screenshot(s): numai sunt in ttc sa pot face ss, verificati voi si 2. Nick-ul tau: Griffo Descrierea bugului: Daca dai click 1 sa tractezi o masina si este dupa un perete, masina va fi pusa in carlig nu mi se pare normal sa poti da click 1 sa tractezi daca masina este dupa perete... Screenshot(s): numai sunt in ttc sa pot face ss, verificati voi (Am pus 2 buguri in acelasi topic pentru ca amandoua sunt cam de aceeasi natura..., sper sa nu fie o problema). Nu este bug ,asa se intampla de cand e samp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxwell ToV Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 E un bug din GTA, nu de la server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.