Jump to content

「Federal Bureau of Investigation」 - ⛔ Interdicții / Blacklist ⛔

FyDo
 Share

Recommended Posts

Federal_Bureau_of_Investigations_-_blacklist.thumb.png.f6f9638cd3df4d5e0cd07302e08c8e71.png

Acest topic ține evidența jucătorilor de pe Blacklist. Jucătorii de pe Blacklist au interdicție în a aplica în Federal Bureau of Investigation, iar voi îi puteți posta aici pe cei care depășesc măsura, jignesc un membru sau facțiunea, iar în urma dovezilor voastre, managementul îi va adăuga pe listă.

I. Regulament

• Se vor putea adăuga pe blacklist jucătorii de minim level 7, indiferent că fac parte dintr-o facțiune sau sunt civili
  • Adăugarea unui jucător pe blacklist se va face de către membrii de rank 4+ și numai pe baza unei dovezi clare care va fi postată pe forum în topicul cu evidența dovezilor pentru blacklist (sanctiuni: Faction Warn, Rank Down)
  • Înlăturarea unui jucător de pe blacklist se va face de către membrii de rank 4+ în cazul în care un jucător a fost adăugat greșit, înlăturarea jucătorilor fără motiv fiind sanctionată (sanctiuni: Faction Warn, Rank Down)
  • Jucătorii aflați pe blacklist pot fi omorâți constant până când plătește blacklistul, exceptând în Safe Zone și la activități importante precum evenimente, târguri, joburi legale, licitații etc.
  • Jucătorii pot fi puși pe blacklist cu 1 sau 2 avertismente, în functie de situatie:
    • 1 avertisment: jigniri grave, în exces, care tind spre limbaj vulgar sau luat la mișto membrul sau facțiunea, încurcarea membrului să-și facă datoria, kamikaze, /q on tie
    • 2 avertismente: limbaj vulgar, deranj excesiv a membrului cand își face datoria sau la activități
  • Nu se va acorda blacklist pentru lucruri care se pot sanctiona cu wanted
  • Se va acorda cate un avertisment pentru fiecare abatere
  • Jucătorii cu facțiune aflați pe blacklist au la dispozitie 72 de ore dacă nu au cerere de inactivitate să plătească blacklistul sau vor fi demiși
  • Plata blacklistului se face pe website sau direct în joc prin comenzile specifice, fără a acorda respectivii bani unui membru din acea facțiune
  • Odată ce plata a fost efectuată, jucătorul va fi înlăturat automat de pe blacklist
  • Membrii de facțiune care cer sau acceptă bani pentru blacklist în loc să informeze jucatorul să folosească comenzile aferente vor fi demiși
  • Membrii din alte departamente nu voi fi adăugați pe Blacklist
  • Cererea va fi respinsă membrului care nu aduce dovezi concrete.

II. Model de postare

Nume:

Rank:

Profilul din panel al celui reclamat:

Descrierea situației:

Dovezi:

Mențiuni:

EN Version:

Spoiler

This topic keeps track of players who are on the Blacklist. Players placed on the Blacklist are prohibited from applying to the Federal Bureau of Investigation, and you may post here those who cross the line, insult a member or the faction. Based on the evidence you provide, the management will add them to the list.

I. Regulations

• Players of minimum level 7 may be added to the blacklist, regardless of whether they are part of a faction or civilians.
  • Adding a player to the blacklist can be done only by rank 4+ members and only based on clear evidence, which must be posted on the forum in the blacklist evidence topic (sanctions for abuse: Faction Warn, Rank Down).
  • Removing a player from the blacklist can be done only by rank 4+ members if a player was added by mistake. Removing players without a valid reason will be sanctioned (sanctions: Faction Warn, Rank Down).
  • Players on the blacklist may be killed repeatedly until they pay off the blacklist, except in Safe Zones and during important activities such as events, fairs, legal jobs, auctions, etc.
  • Players may be placed on the blacklist with 1 or 2 warnings, depending on the situation.
    • 1 warning: serious or excessive insults tending toward vulgar language or mockery directed at a member or the faction, interfering with a member while performing their duty, kamikaze, /q on tie.
    • 2 warnings: vulgar language, excessive disturbance of a member while performing their duty or during activities.
  • A blacklist will not be issued for actions that can be sanctioned with wanted.
  • One warning will be given for each violation.
  • Players who are part of a faction and are on the blacklist have 72 hours to pay the blacklist if they do not have an inactivity request; otherwise, they will be dismissed.
  • Blacklist payment is made on the website or directly in-game using the specific commands, without giving the money to a faction member.
  • Once the payment has been completed, the player will be automatically removed from the blacklist.
  • Faction members who request or accept money for the blacklist instead of informing the player to use the appropriate commands will be dismissed.
  • Members from other departments will not be added to the Blacklist.
  • Any request without concrete evidence will be rejected.

II. Posting model

Name:
Rank:
Panel profile of the reported player:
Description of the situation:
Evidence:
Notes:

Edited by ShaggyRo112
Imbunatatire aspect.

• Nickname-ul tau: =CipiGroza=

• Level: 30

• Rank: (rank-ul pe care il detii in F.B.I ): 1

• Nickname-ul si levelul celui reclamat: bar-000014296.png

• Motiv: limbaj față de FBI

• O scurta descriere a situatiei: Când am avut mandat pentru HQ-uri, ne-a jignit pe toți.

• Dovada (Screenshot / Video): http://i.imgur.com/4qWfz.jpg

Edited by D e R e K

• Nickname-ul tau: Aragorn

• Level: 39

• Rank: (rank-ul pe care il detii in F.B.I ) 1

• Nickname-ul si levelul celui reclamat: Uzzy.

• Motiv: Injuri la adresa mea si sfidare

• O scurta descriere a situatiei:Vorbea la telefon cand il somam si mi-a adresat injurii si dupa ce a vazut ca am primit FW imi dadea el lectii cum sa ma comport

• Dovada (Screenshot / Video): http://i.imgur.com/BLtZo.jpg http://i.imgur.com/3bRjQ.png

Edited by Aragorn

• Nickname-ul tau: Shadowfax

• Level: 30

• Rank: (rank-ul pe care il detii in F.B.I ) 1

• Nickname-ul si levelul celui reclamat: Laur09 ,level 30.

• Motiv: Batjocura.

• O scurta descriere a situatiei: Avea wanted,m-am dus dupa el ,iar el mi-a spus sa latru.

• Dovada (Screenshot / Video): http://postimage.org/image/evb3xm8bd/

Edited by Shadowfax07

• Nickname-ul tau: DjSpeed

• Level: 18+

• Rank: (rank-ul pe care il detii in F.B.I ): Proffesional Staff 1

• Nickname-ul si levelul celui reclamat: godlike

• Motiv: Limbaj.

• O scurta descriere a situatiei: Aveam robberi in Las Venturas, iar eu la GSLS am intrat din greseala in masina lui godlike, mai multe detalii am postat mai jos.

• Dovada (Screenshot / Video): -> Dovada

Nickname-ul tau: Qubix

• Level: 25

• Rank: Rank 2 ( Special Agent )

• Nickname-ul si levelul celui reclamat: DJ_Byscuit - level 10

• Motiv: Jignire

• O scurta descriere a situatiei: I-am dat wanted conform regulamentului, iar el ma face but... See in SS.

• Dovada (Screenshot / Video): Click.

Nickname-ul tau: Mike...

• Level: 26

• Rank: (rank-ul pe care il detii in F.B.I ): 1

• Nickname-ul si levelul celui reclamat: [rLd]g@b1tz@

• Motiv: jignire departamente "bulangiilor"

• O scurta descriere a situatiei: avea un FDM si 4 stealling si nu am vrut sa ii dau clear, iar el incepe sa injure departamentele "bulangiilor"

• Dovada (Screenshot / Video): http://i.imgur.com/WBkNA.png

Edited by Mikee

• Nickname-ul tau: BlackThief
  • Level: 40
  • Rank: (rank-ul pe care il detii in F.B.I ): 1 [Proffesional Staff]
  • Nickname-ul si levelul celui reclamat: AiMEER
  • Motiv: Jignire
  • O scurta descriere a situatiei: Eram al war si cand i-am acordat wanted a jignit.
  • Dovada (Screenshot / Video): http://postimage.org/image/5pp8vt8up/

• Nickname-ul tau: Silviu1333

• Level: 21

• Rank: (rank-ul pe care il detii in F.B.I ) Professional Staff

• Nickname-ul si levelul celui reclamat: StReSs2Cs level 11

• Motiv: ma jignit

• O scurta descriere a situatiei: eram la jail si i-am zis sa iasa afara si nu a vrut sa iasa prima data si i-am mai zis odata si atunci a iesit si ma facut "taran"

• Dovada (Screenshot / Video): http://i.imgur.com/o9xzI.png

StReSs2Cs - nu primeste nimic. ( ȚĂRÁN, țărani, s. m. Persoană care locuiește în mediul rural, având ca ocupație principală agricultura și creșterea animalelor; persoană care face parte din țărănime; sătean. – Țară + suf. -an. )

• Nickname-ul tau: BlackThief
  • Level: 40
  • Rank: (rank-ul pe care il detii in F.B.I ): 1 [Proffesional Staff]
  • Nickname-ul si levelul celui reclamat: Hapeex
  • Motiv: Adresare
  • O scurta descriere a situatiei: Am venit sa il arestez, el sustinea ca are o treaba, iar eu si ceilalti colegi nu doream sa il lasam, acel lucru fiind neplauzibil.
  • Dovada (Screenshot / Video): http://imgur.com/9IwB1

• Nickname-ul tau: Gola

• Level: 20

• Nickname-ul si levelul celui reclamat: Vasy_Jr

• Motiv: Jignire.

• O scurta descriere a situatiei: Eram la eventul organizat de Moartea si ma trezesc pe chat cu o jignire din partea lui Vasy_Jr.

• Dovada (Screenshot / Video): http://postimage.org/image/ypnglecs3/

• Nickname-ul tau: Speedy

• Level: 35

• Nickname-ul si levelul celui reclamat: Ciprian3619

• Motiv: Limbaj necorespunzător .

• O scurta descriere a situatiei: Eram la CNN, am parcat maşina frumos iar acest personaj a început să mi se adreseze folosind cuvinte gen "şobolan, gabor" .

• Dovada (Screenshot / Video): http://imgur.com/PupNs,d15SL#0

Edited by S p e e d y

Atata timp cat nu postati conform modelului va consider +1! Ori postati conform modelului ori nu mai postati! Care mai posteaza aiure are FactionWarn!

• Nickname-ul tau: RoberT97

• Level: 22+++

• Rank: (rank-ul pe care il detii in F.B.I ) Professional Staff .

• Nickname-ul si levelul celui reclamat: DJ_Byscuit

• Motiv: Jigniri.

• O scurta descriere a situatiei: L-am omorat deoarece nu a raspuns la somati si imi trimite /sms !

• Dovada (Screenshot / Video): http://postimage.org/image/3qo2ssd9d/

• ShaggyRo112 changed the title to 「Federal Bureau of Investigation」 - ⛔ Interdicții / Blacklist ⛔