Jump to content

Donatii !!

Sabzaky

Recommended Posts

Aici Playery care au Nevoie de o Donatie Din parte oricarui player de pe acest Servar sa posteze aici dupa modelul urmator ! ::

Nick :

Level :

Varsta :

Suma pe care o deti in acest moment :

Motivul pentru care ai nevoie de bani :

( Deci oamenii care au ceva bani vor putea posta aici cu Donatia pe care o face catre playerul respectiv )

De exemplu : 10 k => ***** :) !!

Nick : Sabzaky

Level : 1-2

Varsta : 15

Suma pe care o deti in acest moment : 11 k

Motivul pentru care ai nevoie de bani : Am nevoie de bani sa cumpar Level + sa imi ramana si mie cat de cat sa imi pot strange eu apoi cu ajutorul paydayului !!

Nick : Adi_Adrian

Level : 6

Varsta : 14

Suma pe care o deti in acest moment : 65k

Motivul pentru care ai nevoie de bani : motivul care vreau acesti bani este pentru level 7 ca am 30/28 respect si nu pot face banii destul de repede daca cineva poate sa ma ajute ii multumesc

Nick : PapY

Level : 13

Suma pe care o deti in acest moment : 4 mil

Motivul pentru care ai nevoie de bani : vreau sa iau rent la o casa

Ba Sabzaky, daca tot vrei sa faci ceva bun, gandeste inainte. In primul rand cel care cere bani trebuie sa aiba lvl-ul 1-[max 3] + print screen cu stats. In al 2-lea rand e proasta ideea asta, gabb04, alin_maest(cred), shurubel, lethal si cred ca mai sunt ceva admini, care dau bani pentru level. Tu nu poti da in game ' /report am nevoie de 50 k pt lvl up, pls ajutati-ma ' , fac pariu cu tine ca cineva te va ajuta. Dar voi vreti sa pacaliti lumea.

ai avut casa si spui k nu poti face 65k ?:))) dada

Ce faci ma comentarii aiurea doar pt +1? Stii ca acea casa a cumparat-o [mr][lexo] lui adi pt ca ii este bun prieten. Dar pt +1 ai face blowjob tu.

papyy ia uitate tu aici si la poza aia kre a puso gabyadrian la cerere jos + taci din gura ca pute ceva p'aici

http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic=8012

iti place?? uitate k are bani de lvl up in banca nu'mi mai comenta tu mie ala kre la event se baga in undercover pana ti'a spus gabb04 de vreo 5 ori sa'l scoti.

Ps: eu nu sunt Obsedat cum esti tu pt +1 sau +2 credema ;)

srry de off

Terminati-va cu Off TOpic :| !!!

+ papygabriel uite ca nu e nicio limita la LVL fiindca se mai intampla ca si unu cu lvl 10 sa nu aiba bani dintr-un anumit motiv !! :|

Nick : Dusmanu (sal Sabzaky)

Level : 1

Varsta : 18

Suma pe care o deti in acest moment : 6k

Motivul pentru care ai nevoie de bani : Am nevoie de 500k pentru lvl, licente si pentru ca sa bag in banca sa am si eu un ban acolo. Multumesc!

Nick : Parazitu

Level : 7

Suma pe care o deti in acest moment : 620k

Motivul pentru care ai nevoie de bani : Doresc sa imi pot cumpara o casa , sper ca ma puteti ajuta cu 2 mil. Dak nu va multumesc pt timpu acordat !

Nick : Dusmanu (sal Sabzaky)

Level : 1

Varsta : 18

Suma pe care o deti in acest moment : 6k

Motivul pentru care ai nevoie de bani : Am nevoie de 500k pentru lvl, licente si pentru ca sa bag in banca sa am si eu un ban acolo. Multumesc!

Iti ofer 50 k !!

Achitat deja !! ;)

Nick : _[YuccA]_

Level : 11

Varsta : 13

Suma pe care o deti in acest moment : 20k

Motivul pentru care ai nevoie de bani : pt. level,casa

Iti ofer eu 40k ... !!

/call me in game cand ma vezi !! ;)

Nick : misterman

Level : 2

Suma pe care o deti in acest moment : 2,1mil

Motivul pentru care ai nevoie de bani : mam nevoie de 4mil ca sa imi iau o casa sami fac prietena sotie si sa stea la caasa mea si eu sa muncesc pentru ami aduce bani in casa:((plzz ajutatima

Nick : misterman

Level : 2

Suma pe care o deti in acest moment : 2,1mil

Motivul pentru care ai nevoie de bani : mam nevoie de 4mil ca sa imi iau o casa sami fac prietena sotie si sa stea la caasa mea si eu sa muncesc pentru ami aduce bani in casa:((plzz ajutatima

OMGWTF :O :O :O :O :O

De unde naiba ai tu 2,1 mil la lvl 2 ma???? io am 1,4 mil la lvl 9 si nu am dat bani pe nik , n-am nici casa/biz :/ Si tu mai vrei inca bani? doamne ....

Nick :GrasutzG

Level :3 (10/16 rp)

Varsta :14

Suma pe care o deti in acest moment :167k - 100k care vor fi pt lvl

Motivul pentru care ai nevoie de bani : 400k daca se poate sa am si eu de un level si licente si sa mai bag in banca cv

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.