Sabzaky Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Aici Playery care au Nevoie de o Donatie Din parte oricarui player de pe acest Servar sa posteze aici dupa modelul urmator ! :: Nick : Level : Varsta : Suma pe care o deti in acest moment : Motivul pentru care ai nevoie de bani : ( Deci oamenii care au ceva bani vor putea posta aici cu Donatia pe care o face catre playerul respectiv ) De exemplu : 10 k => ***** !! Nick : Sabzaky Level : 1-2 Varsta : 15 Suma pe care o deti in acest moment : 11 k Motivul pentru care ai nevoie de bani : Am nevoie de bani sa cumpar Level + sa imi ramana si mie cat de cat sa imi pot strange eu apoi cu ajutorul paydayului !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GabyAdrian Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Nick : Adi_Adrian Level : 6 Varsta : 14 Suma pe care o deti in acest moment : 65k Motivul pentru care ai nevoie de bani : motivul care vreau acesti bani este pentru level 7 ca am 30/28 respect si nu pot face banii destul de repede daca cineva poate sa ma ajute ii multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diak Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 ai avut casa si spui k nu poti face 65k ?) dada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel19 Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Nick : thebestboy Level : 7 Varsta : 16 Suma pe care o deti in acest moment : 600k Motivul pentru care ai nevoie de bani : sa imi cumpar casa renunt nam bani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papy Gabriel Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Nick : PapY Level : 13 Varsta : 15 Suma pe care o deti in acest moment : 4 mil Motivul pentru care ai nevoie de bani : vreau sa iau rent la o casa Ba Sabzaky, daca tot vrei sa faci ceva bun, gandeste inainte. In primul rand cel care cere bani trebuie sa aiba lvl-ul 1-[max 3] + print screen cu stats. In al 2-lea rand e proasta ideea asta, gabb04, alin_maest(cred), shurubel, lethal si cred ca mai sunt ceva admini, care dau bani pentru level. Tu nu poti da in game ' /report am nevoie de 50 k pt lvl up, pls ajutati-ma ' , fac pariu cu tine ca cineva te va ajuta. Dar voi vreti sa pacaliti lumea. ai avut casa si spui k nu poti face 65k ?) dada Ce faci ma comentarii aiurea doar pt +1? Stii ca acea casa a cumparat-o [mr][lexo] lui adi pt ca ii este bun prieten. Dar pt +1 ai face blowjob tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diak Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 papyy ia uitate tu aici si la poza aia kre a puso gabyadrian la cerere jos + taci din gura ca pute ceva p'aici http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic=8012 iti place?? uitate k are bani de lvl up in banca nu'mi mai comenta tu mie ala kre la event se baga in undercover pana ti'a spus gabb04 de vreo 5 ori sa'l scoti. Ps: eu nu sunt Obsedat cum esti tu pt +1 sau +2 credema srry de off Link to comment Share on other sites More sharing options...
GabyAdrian Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 diakeos tu spui ca acea casa a fost din banii mei ? in plus nu mai strica tu totul ca casa a fost din banii lu [mr][lexo] care a cumparat casa pt mine ...... nu mai comenta aiurea ...ca asa comentezi mereu fara rost .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabzaky Posted September 22, 2009 Author Share Posted September 22, 2009 Terminati-va cu Off TOpic !!! + papygabriel uite ca nu e nicio limita la LVL fiindca se mai intampla ca si unu cu lvl 10 sa nu aiba bani dintr-un anumit motiv !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VysyoN Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 Nick : VysyoN Level : 5 Varsta : 12 ani Suma pe care o deti in acest moment : 30k Motivul pentru care ai nevoie de bani : 1.5 mil vreau sa-mi cumpar ksa shy fack greu banii ms mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacky Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Nick :NeVer Level :9-10 Varsta :5 anishori Suma pe care o deti in acest moment :! dolarel Motivul pentru care ai nevoie de bani :Ca sami iau casa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusmanu Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Nick : Dusmanu (sal Sabzaky) Level : 1 Varsta : 18 Suma pe care o deti in acest moment : 6k Motivul pentru care ai nevoie de bani : Am nevoie de 500k pentru lvl, licente si pentru ca sa bag in banca sa am si eu un ban acolo. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aditza Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Nick : Parazitu Level : 7 Varsta : 15 Suma pe care o deti in acest moment : 620k Motivul pentru care ai nevoie de bani : Doresc sa imi pot cumpara o casa , sper ca ma puteti ajuta cu 2 mil. Dak nu va multumesc pt timpu acordat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pufy89 Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Nick : Pufy Level : 1 Varsta : 1 Suma pe care o deti in acest moment : 9k Motivul pentru care ai nevoie de bani :As dori si eu sami fac passport licientele si cam at multumesc pentru incelegere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabzaky Posted September 30, 2009 Author Share Posted September 30, 2009 Nick : Dusmanu (sal Sabzaky) Level : 1 Varsta : 18 Suma pe care o deti in acest moment : 6k Motivul pentru care ai nevoie de bani : Am nevoie de 500k pentru lvl, licente si pentru ca sa bag in banca sa am si eu un ban acolo. Multumesc! Iti ofer 50 k !! Achitat deja !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AFO YuccA Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Nick : _[YuccA]_ Level : 11 Varsta : 13 Suma pe care o deti in acest moment : 20k Motivul pentru care ai nevoie de bani : pt. level,casa -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabzaky Posted October 1, 2009 Author Share Posted October 1, 2009 Nick : _[YuccA]_ Level : 11 Varsta : 13 Suma pe care o deti in acest moment : 20k Motivul pentru care ai nevoie de bani : pt. level,casa Iti ofer eu 40k ... !! /call me in game cand ma vezi !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0nkey Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 Nick : misterman Level : 2 Varsta : 15 Suma pe care o deti in acest moment : 2,1mil Motivul pentru care ai nevoie de bani : mam nevoie de 4mil ca sa imi iau o casa sami fac prietena sotie si sa stea la caasa mea si eu sa muncesc pentru ami aduce bani in casa:((plzz ajutatima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralx Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 Nick : misterman Level : 2 Varsta : 15 Suma pe care o deti in acest moment : 2,1mil Motivul pentru care ai nevoie de bani : mam nevoie de 4mil ca sa imi iau o casa sami fac prietena sotie si sa stea la caasa mea si eu sa muncesc pentru ami aduce bani in casa:((plzz ajutatima OMGWTF :O :O De unde naiba ai tu 2,1 mil la lvl 2 ma???? io am 1,4 mil la lvl 9 si nu am dat bani pe nik , n-am nici casa/biz :/ Si tu mai vrei inca bani? doamne .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
radiKal Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Nick : Prodan_Tudor Level : 6 Varsta : 14 Suma pe care o deti in acest moment : 1mil si vreo 200k Motivul pentru care ai nevoie de bani : Vreau mult sa cumpar casa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliric1 Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Nick :GrasutzG Level :3 (10/16 rp) Varsta :14 Suma pe care o deti in acest moment :167k - 100k care vor fi pt lvl Motivul pentru care ai nevoie de bani : 400k daca se poate sa am si eu de un level si licente si sa mai bag in banca cv Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByCorLeoNe Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 Nick : ByCorLeoNe Level : 15 Varsta :17 Suma pe care o deti in acest moment : 7 mil si ceva:)) Motivul pentru care ai nevoie de bani : pai vreau vreo 50 de mil sa`mi iau casa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacky Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 Nick :NeVer Level :11-12 Varsta :25$ Suma pe care o deti in acest moment :1.1k Motivul pentru care ai nevoie de bani :vrea a traiesc Am nevoie de bani Link to comment Share on other sites More sharing options...
SGA Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 Blacky...tu si cu inca unul ati umplut forumul numai de tampenii...ce va apucat sa postati asa la intamplare ce vreti ...si unde vreti ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
edusca00 Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 sga probleme gogule Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuNeEeRi Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Nick:RuNeEeRi Level:12 Varsta:13 Suma pe care o detii in acest moment:16M Motivul pt care vrei bani:pt casa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.