Jump to content

Receptionari apeluri "911" de catre medici

Toffu

Recommended Posts

Nick-ul tau: John_Oanca

Descrierea bugului: Nu am vazut sa se discute prea mult despre aceasta disfunctionalitate, dar banuiesc ca echipa tehnica este in cunostinta de cauza. Vorbesc despre apelurile 911 catre departamente, "Police or Paramedic". Noi (medicii) nu interceptam sau sa vedem notificari in legatura cu aceste apeluri, pe cale de consecinta doar politia poate. Am sesizat ca "/service medic" a devenit rapid si la indemana, inlocuind preponderent apelurile "911", insa neglijenta tehnica face ca aceasta comanda sa devina nefolositoare.

Ar trebui sa se comporte astfel: se alege "Paramedic", se descrie situatia si doar departamentul in cauza sa primeasca notificari.

Screenshot(s): 2r4txxl.png

Nu am vazut sa se discute prea mult despre aceasta disfunctionalitate, dar banuiesc ca echipa tehnica este in cunostinta de cauza. Vorbesc despre apelurile 911 catre departamente, "Police or Paramedic". Noi (medicii) nu interceptam sau sa vedem notificari in legatura cu aceste apeluri, pe cale de consecinta doar politia poate. Am sesizat ca "/service medic" a devenit rapid si la indemana, inlocuind preponderent apelurile "911", insa neglijenta tehnica face ca aceasta comanda sa devina nefolositoare.

2r4txxl.png

Si ce bug e asta? aici e pentru bug reports si nu alt ceva si respecta modelul

Știm fenomenul..ploaie de neologisme, dar secetă de competență.

Dacă ați întâmpinat un bug, vă rugăm să-l raportați în această secțiune deschizând un nou topic (apăsați butonul New Topic) și urmând modelul de mai jos:

Nick-ul tau:

Descrierea bugului:

Screenshot(s):

Atentie: Toate topicurile care nu respectă modelul vor fi șterse.

50% din totalul postarilor voastre penibile, sunt mustrari banale cu privire la "respectare model". Pot sesiza si eu, nu sa imi stati in cap. Ma asteptam sa abordam acest subiect, nu sa ma inferiorizati. Nu este decat neglijenta si pasuire de mentenanta, nu vad logica, alegi "Paramedic" si primesc politistii notificarile. Pe oricine intreb si solicit o abordare pe aceasta discutie, mi se raspunde neprofesional si necorespunzator nivelului de asteptari a acestei comunitati: "stiu, e de mult asa". Nu poate fi numit bug ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.