Jump to content

[Prezentare] John_Oanca

Toffu
 Share

Recommended Posts

• Nick-ul tau: John_Oanca
  • Prenume: F. Ionut
  • Varsta: 20 ani
  • Locatia: Galati
  • Ocupatie: Programator (web 2.0) / grafician; student
  • Jocul(rile) preferat(e): Categoria MMO (fantasy si sportive)
  • Hobby-urile tale: Informatica, "relaxare originala cu o cutie de suc, in cartier, pe o banca"
  • Interese: Cariera si capacitatea de a cunoaste, "promovarea limbajului pur romanesc"
  • O descriere despre tine: "Nu sunt atat de consacrat pe aici, incat sa povestesc activitatea mea, pentru ca este mica, exceptie facand cea forumista si administrativa; insa mi-a placut pe parcursul vietii mele de "roman", sa concurez cu mine insumi, si sa grabesc lucrurile. Nu ma grabesc sa critic, respectand pe toata lumea. B-Zone reprezinta doar o vizita pentru mine, si experienta pe meleagurile jocurilor MMO / RPG, pentru ca scapati de mine repede. Dimineata prestez pentru viitorul si cariera mea, iar seara [...] astept ziua urmatoare. Sub acest nume se ascunde un izvor de intelepciune si multa fibra morala. Mi-a placut doar sa construiesc, de stricat, nu am putut. Vizitez, interactionez, invat lucruri noi si bantui comunitati vechi si noi, fara sa las urme, fara sa deranjez [...] intr-o modalitate discretionara, alaturi de argumente". Nu sunt adept Facebook.
  • De unde ai aflat de B-Zone Community?: Prin intermediul jucatorilor, totodata prieteni
  • Alte precizari?: Mai departe, las la latitudinea voastra sa scrieti despre mine

Edited by John Oanca

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.