South Chrys Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Salutare ! De puțin timp am descarcat GTA IV . Am instalat toate bune și frumoase. Cînd intru în joc îmi merge sacadat și nu știu de ce.. Configurație Processor: Amd Athlon II x2 processor P320 2.10 Ghz Ram: 4 gb ddr3 Hdd: 320gb. Placa video: ATI Mobility Radeon HD 5470. Tip: Laptop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mik Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Iti merge sacadat deoarece nu te ajuta procesorul,GTA IV cere minim Amd Athlon X2 la 2.40 ghz iar asta este pe minim.Tu avand un laptop toate jocurile o sa iti mearga mai rau decat pe un PC cu aceeasi configuratie,incearca sa dai toate setarile la minim si vezi ce rezultate iti da.Problema asta o am si eu si am un laptop destul de bunicel dar o configuratie de laptop nu se compara cu una de PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Chrys Posted November 17, 2012 Author Share Posted November 17, 2012 Asta asa e ..dar momentan am doar laptopul, pe viitor poate îmi voi lua un pc mai bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNder Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Incearca sa dai rezolutia mai mica la GTA IV, poate iti merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Placa video e foarte slaba,ea te trage cel mai mult jos. Procesor e si el slabut dar aici placa video e factorul nr 1 ce te trage in jos. Rezolvare : 1. mai pune [ optional ] 4 GB ram 2. schimba placa video [ un exemplu ATi : HD4750 ; nVidia : 9800GT ] 3. schimba procesorul [ cel putin x3 ] bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts