Jump to content

Intrebare update heal

zEk0

Recommended Posts

Ma gandeam sa se faca un update in care de fiecare data cand conduci o masina, sau orice alt vehicul si de fiecare data cand te lovesti cu acesta sau te rastorni sau stiu eu mai ce , sa iti scada din viata, ca in real life.... cum ar fi? nu ar fi mai misto? cand te rastorni cu masina sa iti tot scada din viata? eu zic ca ar prinde bine ar fi mult mai real.

Bineinteles ca este posibil.

Aceeasi idee a fost propusa la "Comentarii si Sugestii" si Bobo a spus ca nu se va implementa asa ceva, noi avand doar servere RPG si nu RP/Hard-RP. Nu am gasit acel topic, probabil a fost postat cu putin timp inainte de introducerea versiunii IPB 3.3.4, atunci cand nenumarate topicuri au disparut.

Bineinteles ca este posibil.

Aceeasi idee a fost propusa la "Comentarii si Sugestii" si Bobo a spus ca nu se va implementa asa ceva, noi avand doar servere RPG si nu RP/Hard-RP. Nu am gasit acel topic, probabil a fost postat cu putin timp inainte de introducerea versiunii IPB 3.3.4, atunci cand nenumarate topicuri au disparut.

+

La ce fel conduc șoferii ăștia prin samp .. nu cred că ai vrea asemenea update :))

Nu cred că vrei să mori mereu la fiecare coliziune cu un trucker / garbage ...

Nu as vrea sa mor de fiecare data dar totusi ar fi mai realist asa... si e posibil am vazut pe un server asa ceva si ma gandeam sa propun asta nu stiam ca sa mai propus.. dar totusi ar fi mai realist :X:-

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.