MrYonutz Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 (edited) Salutare. Azi dimineata stateam pe forum, tumblr, fb, youtube, si aveam messu', logat, in bara. Adica nu vorbeam cu nimeni sau ceva de genu'. Deodata vad ca da sign out singur, iar apoi nu mai merge sa dau sign in. Zice ca e o problema cu conexiunea de net, dar merge bine, adica se vede ca am net. Am incercat sa ma loghez de pe mail.yahoo.com, imi zice sa bag un captcha, il bag corect, dau next/continue, si-mi da alt captcha, de vreo 5-6 ori se intampla asta, si tot nu ma logheaza, iar cateodata zice ca ID-ul sau parola sunt invalide. De la ce e si cum as putea rezolva? Nu sunt 100% sigur daca am postat in categoria corecta. Daca nu, rog ca topicul sa fie mutat. Edit: Am incercat sa dau iar sign in si mi-a zi ca ID-ul e blocat. Am reusit sa ma loghez pe mail, iar dupa pe mess. Scuze de deranj. Edited November 20, 2012 by MrYonutz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 TC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts