Jump to content

**Tutorial** Cum cumperi/vinzi o masina ?

DragoSika

Recommended Posts

Am decis sa fac acest mic tutorial deoarece am vazut in ultimul timp plangeri gen "i-am dat transfer si nu mi-a dat masina, etc". Enjoy it:

I: CUM CUMPERI O MASINA ?

1. Trebuie sa detii o anumita suma pentru a cumpara o masina/motor, in cazul nostru vrem sa cumparam un Sunrise. Ne trebuie 6.500.000$.

2. Cautam un player care detine acea masina.

3. Ne intalnim pentru a face afacerea dar mai intai trebuie sa faceti urmatoarele lucruri :

a) Verificam TD (Times destroyed, cu cat sunt mai multe cu atat e mai ieftina masina) intrand in masina acestuia (F) sau verificand pe User Panel.

b) Daca respectivul ne spune ca masina are hidden, verificam pe User Panel / intrebam un admin prin /report. Culorile hidden sunt de la id 128-255.

c) Negociem pretul.

d) In caz ca sunteti nou pe piata afacerilor rugati pe cineva sa va ajute, sa va spuna pretul masinii etc.

4. Trebuie sa ai banii cash(in mana).

5. Cand acesta iti vinde masina, iti va aparea "NUME has offered you an Sunrise, for $6.500.000 (/accept car NUME/ID) to buy it".

6. Vei da /accept car si doar atunci vei fi proprietarul masinii.

NOTA: Daca cineva iti spune sa ii dai /transfer, iar apoi iti va da masina, nu va lasati inselati. Daca aveti dubii in legatura cu afacerea chemati un admin.

II: CUM VINZI O MASINA ?

1. Cauti un cumparator, care detine suma ceruta de tine.

2. Ii dai detaliile despre masina (Times Destroyed, Hidden color)

3. Negociezi pretul, incearca sa scoti un pret bunicel pentru a iesi in profit.

4. Vanzarea masinii se face prin comanda /sellcarto NUME/ID 6600000 (pretul adica ex.: 6,6m)

5. Aveti grija cand scrieti pretul ! Nu puneti . , intre cifre. Verificati de 2 ori inainte de a da enter.

6. Daca cineva incearca sa va insele, chemati un admin sau renuntati la afacere !

Va multumesc ca ati dat un click pe acest tutorial. Sper sa fie de folos pentru playeri nou veniti pe piata afacerilor.

Probabil ca atunci cand se vor uita teparii peste acest topic te vor injura in mintea lor ingusta si nesimtita. Felicitari!

:))=)) Poate ma gandesc si fac un "Tutorial - cum dai tepe la playeri" , Mersi pentru apreciere >:D<<'>

Amuzant, hai sa radem. Topicul asta este in principiu facut pentru ca cei de nivel mai mic sa fie cat mai putin tepuiti. Doar sa-l citeasca.

gata sefu, ma scuzi ca te-am deranjat cu glumele mele proaste, te rog sa ma scuzi

Da-i dreq de civili, sa treaca si ei prin tepe cum am trecut toti .. dupa ce ca toti au masini cumparate de pe clienti si "mosteniri" de la prieteni, se plang dupa "VAI AM DAT SELL CU 1$" ... pai bine ti-a facut. Toti cei care isi iau tepe, si-o merita. Si da, mi-am luat si eu teapa, nu a fost vina nimanuia decat a mea, daca suntem incapabili sa scriem niste numere si sa gandim putin, ne-o meritam.

Bun tutorialul, dar na.. oricum le afla pana la urma.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.