Jump to content

Problema gta sa windows 7

SkeriY

Recommended Posts

Salutare!

Am si eu o problema,nu de mult mi`am luat alt pc si am pe el windows 7,am intalat gta san adreas cum o faceam si pe vechiul comp(cu sp2 pe el) si cand dau sa intru in el mi se incarca filmuletele iar cand apare poza aia cu gta san andreas imi iese din jos si imi da sa dau inchide programul sau cauta o solutie online.

Ma puteti ajuta intr`un fel va rog frumos?:)

Eu am Windows 7 si imi merge perfect de 6 luni ... si nu am facut nimic special decat sa instalez jocul si sa pun crack-ul. Mi-a zis un prieten ca trebuie instalat in alt Local Disk, nu in C. Fa si tu asta poate o sa iti mearga.

Ce sistem ai, etc. vrei sa ghicim in globul de cristal care ti-e problema.. asta ar trebui sa te ajute:

P.S.: nu e crack-ul, nu te mai lua dupa parerile idioate si scrise de dragul de a posta ceva.

Uite cum a rezolvat cineva problema asta:

1. Dezinstalat GTA

2. Sters tot ce a ramas in folderul in care ai instalat "GTA". Inclusiv din Doscuments - GTA San Andreas User Files (locul ala unde ajungi sa vezi screenshot-urile din joc (f8).

stergi tot, inclusiv gta_sa.set http://i.imgur.com/eaSwU.png

3. Descarcare joc din alta parte, nu de unde l-ai descarcat ultima data si reinstalat intr-o alta partitie (ex. D). daca n-ai alta, reinstaleaza in C, ar trebui sa mearga.

4. Restart PC

acum ar trebui sa-ti mearga perfect.

reinstalarea ar trebui sa rezolve tot, totusi daca urmezi pasii astia mergi la sigur.

tiby am incercat ce a facut baiatu in video,am dat restart si la fel imi apare aceeasi eroare,iti pun si o poza de la sistem:)

SS: http://postimage.org/image/g0page2sz/

quote ca sa vezi postarea.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.