Jump to content

Bug job Bus Driver

Ghiocel

Recommended Posts

Vă sfătuiesc să nu descărcaţi fişierul, poate fi virusat.

Postează dovezi uploadate pe site-uri gen "imgur / postimage" sau video pe youtube.

.Bine o sa pun de pe youtube daca tu crezi ca am intrat aici sa pun virusi ...

Este de la lag, mai patesc si eu.

Un relog, si ai rezolvat.

.Aici Gawtikkk intra adminu si cine stie ,nu tu care nai avut niciodata joburi numai cu tepe ai umblat te cunosc de mult timp am dat si relog si tot asa.TEPARULE hai canta la alta masa.

Deci bugul nu e la bus driver e la kilometraj si tine de desincronizare (lag pentru tine... apropo lag nu inseamna intotdeauna sa iti mearga greu)..... puteai sa dai relog si era rezolvat sau sa cobori si sa urci si aveai sanse sa se rezolve ... oricum am observat ca daca dai speedlimit cand patesti asa nu ai probleme cu radaru .... si daca sta kilometrajul pe 0 si treci pe langa radar te ia daca tu ai viteza mare .... am simtit pe prorpia piele ....

PS: ai filmat cu telefonul???? Puteai sa folosesti fraps

Deci bugul nu e la bus driver e la kilometraj si tine de desincronizare (lag pentru tine... apropo lag nu inseamna intotdeauna sa iti mearga greu)..... puteai sa dai relog si era rezolvat sau sa cobori si sa urci si aveai sanse sa se rezolve ... oricum am observat ca daca dai speedlimit cand patesti asa nu ai probleme cu radaru .... si daca sta kilometrajul pe 0 si treci pe langa radar te ia daca tu ai viteza mare .... am simtit pe prorpia piele ....

PS: ai filmat cu telefonul???? Puteai sa folosesti fraps

. Doar la bus mi se intampla asa ,da am filmat cu telefonu ca e mai usor pentru mine scot cardu il bag in unitate pac si am video ;) .Nu ma intereseaza daca ma ia radaru sau nu e un bug si astept Rasplata in SAMP:))

"Rasplata in SAMP:))"

No pe bune acum? vrei sa fii rasplatit ca ai gasit un bug despre care se stia?

.Toti spun ca stiu de el :))) da ei habar nu aveau.Admine zi ca eu l-am gasit primu :)))

.Toti spun ca stiu de el :))) da ei habar nu aveau.Admine zi ca eu l-am gasit primu :)))

Da frate, il stiu toti, dar nu se pun sa puna chestii asa banale la bug report.

Nu s-a dat niciodata rasplata pentru descoperirea unui bug. Bafta!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.