Jump to content

Pentru cei cu level intre 1-7

South Smith

Recommended Posts

M-am gandit sa fac un topic pentru cei de lv 1-7 in care sa ii informez ca pot cere banii de level adminilor.

Ei pot folosi comanda /report !

Si inca o informatie foarte importanta : Sa zicem ca ei au 50.000 si le trebuie 75.000 pentru /buylevel(da-i level up).Acestia nu vor primi 75.000, o sa primeasca doar 25.000 exact cat le mai trebuie.

Frate, eu unul cand aveam level 1 - 7 nu am stiut de chestia asta.Si am pierdut multe respect-points din cauza asta, pentru ca nu aveam bani de level up.

Normal ca nu ai avut de unde sa stii.

Ia uite ce scrie la regulament server:

"4. Fiecare jucator pana in level 7 are dreptul de a cere bani pentru level unui admin daca si numai daca playerul nu detine banii necesari pentru buylevel."

Ai citit cumva regulamentul ala?

Normal ca nu ai avut de unde sa stii.

Ia uite ce scrie la regulament server:

"4. Fiecare jucator pana in level 7 are dreptul de a cere bani pentru level unui admin daca si numai daca playerul nu detine banii necesari pentru buylevel."

Ai citit cumva regulamentul ala?

Iti zic eu ca nu toata lumea citeste regulamentul.Si daca te intereseaza eu mi-am aruncat un ochi asupra lui. ;)

M-am gandit sa fac un topic pentru cei de lv 1-7 in care sa ii informez ca pot cere banii de level adminilor.

Ei pot folosi comanda /report !

Si inca o informatie foarte importanta : Sa zicem ca ei au 50.000 si le trebuie 75.000 pentru /buylevel(da-i level up).Acestia nu vor primi 75.000, o sa primeasca doar 25.000 exact cat le mai trebuie.

Ce topicul acesta? +1 sau ce?...facut fara rost, pe bune!

Iti zic eu ca nu toata lumea citeste regulamentul.Si daca te intereseaza eu mi-am aruncat un ochi asupra lui. ;)

Nu am spus ca toata lumea citeste regulamentul, dar nu era necesar sa mai faci un topic, daca ai fi cautat ai fi gasit.

Va plangeti de propria prostie asta am vrut sa zic.Te contrazici singur...

Nu am spus ca toata lumea citeste regulamentul, dar nu era necesar sa mai faci un topic, daca ai fi cautat ai fi gasit.

Va plangeti de propria prostie asta am vrut sa zic.Te contrazici singur...

Eu din cate observ tu nu prea ai ce face acum, si te-ai gandit sa faci niste posturi. ;)

Eu din cate observ tu nu prea ai ce face acum, si te-ai gandit sa faci niste posturi. ;)

Nu comentez, uite daca tu zici asta eu nu am sa mai postez aici deloc.

Este un topic special pentru asa ceva facut de mine.

http://forum.b-zone....you-need-money/

Stiam ca ai facut si tu ceva de genul.Dar acolo tu oferi bani playerilor, pe cand eu am spus ca pot cere adminilor.

Atât știți ... pomană .... 8-|

Ce pomana ma? Eu zic ca un player de lv 2 face ami greu banii de level !! Eu spun ca asta nu este pomana, pomaa este atunci cand te rogi de cineva sa iti dai bani.

Buna idee Miky ..te-ai gandit bine.

Mersi rowe.

In sfarsit unul care gandeste.

Din toti care au lasat posturi nu a fost nimeni multumit, mai putin juliasweet el a fost singurul care nu s-a legat de aceste lucru.

Ce topicul acesta? +1 sau ce?...facut fara rost, pe bune!

Frate eu sunt impotriva acestor +1, sunt o tampenie.Ca si Thumb Up pe youtube.Nu ai ce face cu ele.Nu am facut post pentru asa ceva.

/lock ar fi solutia ideala

Da` ce-ar fi sa nu mai faceti topicuri aiurea? Daca aflati o noutate repede trebuie postata intr-un topic nou?

Daca aflu ca X a facut level Y, trebuie sa postez nu?...

Oricine cred ca stia acest lucru + ca sunt topicuri a caror creatori ofera ajutor financiar playerilor incepatori.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.