Edward Stefann Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Pot sa spun ca esti foarte bun in PhotoShop, te descurci foarte bine, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rapp Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Zoom Xd,vreau si eu un text cu WaZz,fara marry christmas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Zoom Xd,vreau si eu un text cu WaZz,fara marry christmas. Ai un topic special facut pentru Cereri. Nu mai face astfel de posturi aici. Aici iti poti spune parerea despre creatiile lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L zooM. Posted December 29, 2012 Author Share Posted December 29, 2012 --------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted December 30, 2012 Share Posted December 30, 2012 Ai intors imaginea si daca te uiti la bara unde scrie "Police" vei vedea ca e scris invers. Astfel de greseli nu sunt admise intr-o semnatura. Fii mai atent data viitoare. In rest, semnatura e draguta, imi plac efectele dar textul strica. Scoate-l. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted December 30, 2012 Share Posted December 30, 2012 Ai intors imaginea si daca te uiti la bara unde scrie "Police" vei vedea ca e scris invers. Astfel de greseli nu sunt admise intr-o semnatura. Fii mai atent data viitoare. In rest, semnatura e draguta, imi plac efectele dar textul strica. Scoate-l. NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOB L-) Pe TOATE masinile de politie, in partea din fata, pe bara sau capota e scris police/politia/polizei etc., invers, in oglinda. Pentru ca tu, atunci cand esti la volan si te uiti in oglinda sa vezi POLITIA, nu AITILOP. Incerca ca textul sa aiba aceeasi culoare cu semnatura, adica sa nu fie atat de mare diferenta, in rest arata bine. Faci progrese. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L zooM. Posted December 30, 2012 Author Share Posted December 30, 2012 Ai intors imaginea si daca te uiti la bara unde scrie "Police" vei vedea ca e scris invers. Astfel de greseli nu sunt admise intr-o semnatura. Fii mai atent data viitoare. In rest, semnatura e draguta, imi plac efectele dar textul strica. Scoate-l. Nu am intors imaginea, imaginea asa a fost ea, chiar nu mi-am dat seama s-o intorc invers, nu prea am studiat cel mai mic detaliu al masinii, doar am pus efectele, textul si atat. Multumesc pentru sfat si pentru ca iti plac creatiile mele! Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L zooM. Posted January 2, 2013 Author Share Posted January 2, 2013 _________________________________________ ________________________________ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Ia vezi cum faci sa fii original si sa nu te mai iei dupa ideile mele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L zooM. Posted January 4, 2013 Author Share Posted January 4, 2013 Ia vezi cum faci sa fii original si sa nu te mai iei dupa ideile mele. Imi cer scuze... dar daca baiatu' a cerut... ce sa-i fac ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L zooM. Posted January 7, 2013 Author Share Posted January 7, 2013 _________________________- ______________________ Si cateva mai mari care nu le pot pune direct: http://i.imgur.com/yEkRW.jpg , http://i.imgur.com/BQ1SZ.jpg , http://i.imgur.com/TOaBch.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
mez Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 (edited) Esti foarte talentat. Lucrezi din ce in ce mai bine , si ai foarte multa imaginatie. Dupa parerea mea punctul tau forte sunt avatarele. Iar acel logo cu codul de bare mi se pare genial , te-ai supara daca as imprumuta ideea ? Edited January 12, 2013 by eFFFFACER Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbY Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 In proportie de 80%, pot spune ca ideile sunt copiate de la Alpha. La avatare, backgroundu din spate cu acel nume multiplicat de la el ai luat, faza cu logourile cu stroke peste 3, tot de la el. Incet, incet, incet, progresezi... dar fi original, sal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Dacă nu ştii engleză... n-o mai folosi. Ţi s-ar potrivi mai degrabă "eşec grafic" sau "plagiator grafic". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nB PhiLL Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Imi plac mult avatarele,la semnaturi poti sa mai lucrezi.Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L zooM. Posted January 13, 2013 Author Share Posted January 13, 2013 (edited) Esti foarte talentat. Lucrezi din ce in ce mai bine , si ai foarte multa imaginatie. Dupa parerea mea punctul tau forte sunt avatarele. Iar acel logo cu codul de bare mi se pare genial , te-ai supara daca as imprumuta ideea ? Nu ma supar. Dacă nu ştii engleză... n-o mai folosi. Ţi s-ar potrivi mai degrabă "eşec grafic" sau "plagiator grafic". Esec esti tu. In proportie de 80%, pot spune ca ideile sunt copiate de la Alpha. La avatare, backgroundu din spate cu acel nume multiplicat de la el ai luat, faza cu logourile cu stroke peste 3, tot de la el. Incet, incet, incet, progresezi... dar fi original, sal. Asa mi-au cerut cei ce au vrut avatarele/semnaturile... sa fac cu scris pe fundal sau cu stroke x4. Edited January 13, 2013 by Zoom xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Esec esti tu. Are dreptate Bushido, se scrie "GRAPHIC DESIGNER", încearcă să accepţi şi criticile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Are dreptate Bushido, se scrie "GRAPHIC DESIGNER", încearcă să accepţi şi criticile. Eu mă refeream că ştie Photoshop exact la fel cum ştiu eu să gătesc (deloc). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Nu ai mai postat creaţii de două săptămâni. Dacă vrei să continui, vei trimite PM unui Designer pentru a-ţi deschide topicul. Topic Closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L zooM. Posted August 2, 2013 Author Share Posted August 2, 2013 (edited) Edited August 2, 2013 by Zoom xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Mai lucraza la text la avatare, incearca la logouri sa creezi si tu animatii , nu doar pune un text peste ele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L zooM. Posted August 5, 2013 Author Share Posted August 5, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L zooM. Posted August 8, 2013 Author Share Posted August 8, 2013 (edited) Edited August 8, 2013 by Zoom xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saher Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 (edited) poti posta un print din psd-ul de la Slogan-ul/Logo-ul sau ce o fi de la Southern PIMPS (prima) ? Un sfat de la mine a-r fi sa inveti sa faci altceva in photoshop inafara de a te juca cu culori . Edited August 9, 2013 by Nobilul Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L zooM. Posted August 9, 2013 Author Share Posted August 9, 2013 poti posta un print din psd-ul de la Slogan-ul/Logo-ul sau ce o fi de la Southern PIMPS (prima) ? Un sfat de la mine a-r fi sa inveti sa faci altceva in photoshop inafara de a te juca cu culori . Ce vrei sa spui prin slogan? Eu zic sa nu mai postezi asa ceva aici, asta trebuia vorbit prin PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts