Jump to content

[Ajutor]Achizitionare PC nou .

Recommended Posts

E un pc bun de pe acelasi site si acelasi model il am si eu . Sunt foarte multumit de el nu am avut pana acum probleme cu piesele , Calculatorul merge la fel ca prima oara fara lag in jocuri cand filmez imi merg majoritatea jocurilor la capacitate maxima.

E un pc bun de pe acelasi site si acelasi model il am si eu . Sunt foarte multumit de el nu am avut pana acum probleme cu piesele , Calculatorul merge la fel ca prima oara fara lag in jocuri cand filmez imi merg majoritatea jocurilor la capacitate maxima.

Merg jocuri noi ? gen FIFA 13 ?

Ce parere aveti de acesta ? CLICK !

nu lua direct asamblat

la ala e bun procesoru si placa video

mai bine iei pe piese si iei ceva de genu i3 + o placa video mai consistenta decat aia (care iti va mânca jocurile)

si sursa aia de la sistemu ala e praf.. nu te poti increde pe ea (daca se ia de multe ori curentu nush cat rezista, se va duce repede)

Care e bugetu maxim in care vrei sa te incadrezi?

Ce rezolutie are monitoru tau?

Edited by forly19

nu lua direct asamblat

la ala e bun procesoru si placa video

mai bine iei pe piese si iei ceva de genu i3 + o placa video mai consistenta decat aia (care iti va mânca jocurile)

si sursa aia de la sistemu ala e praf.. nu te poti increde pe ea (daca se ia de multe ori curentu nush cat rezista, se va duce repede)

Care e bugetu maxim in care vrei sa te incadrezi?

Ce rezolutie are monitoru tau?

Buget 2000 ron .

1280 x 1024

Mai poti strange aprox 300 ron? Am facut o configuratie foarte buna, daca mai strangi ceva nu iti va parea rau (nu cumperi pc in fiecare zi)

Arata configuratia . da-mi id tau

Edited by Ultras Steaua 24

La ambele sursele sunt de...

Ma rog.

Primul PC - mai mult ram, procesor mai bun

PC 2 - mai putin ram, placa video mai buna

primul si fa rost de alta placa video, vinde-o pe aia

Sunt destul de bune amandoua,ambele pot rula cam orice joc aparut pana in prezent.Te sfatuiesc sa il cumperi pe primul deoarece chiar daca nu are placa video buna o poti schimba cu cei 500 ron ce iti raman.

Primul din punctul meu de vedere are componente mai bune.

Ambele calculatoare sunt performante oricum . In principiu cand te orientezi sa iti cumperi un PC pentru gaming te uiti la placa video , ram si procesorul .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.