Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Problema partitii.

Share

Recommended Posts

Nume: Juicyy ( iuliaaa )

Varsta: 15 ani

Ce problema ai?: De azi dimineata..PC-ul..nu-mi mai vede 2 partitii ( D , E ) , vede doar C..

Aseara...a mers..bine mersi, iar azi dimineata nu mai mergea.Mai facea cate o faza dinasta...il inchideam , miscam eu pe la cablu de la placa de baza...si mearga..dar acum deloc.

Screenshot: Nu e nevoie.

Alte precizari: Va multumesc.

EDIT: Am win 7 32 bit.

Edited by Juicyy

Cel mai probabil hard-disk-ul e pe duca si incepe sa nu mai citeasca datele din unele parti.

mergi in Control Panel - Administrative Tools - Computer Management - Disk Management, si aici ar trebui sa-ti apara toate partitiile, ca si la mine:

HYiwq.png

ca sa intri pe o partitie dai click dreapta pe ea si Open. daca le vezi e bine, inseamna ca hard disk-ul tau e OK

pai cred ca e varianta 1, hard disk-ul e problema, nu mai citeste datele din zona aia, si n-ai ce sa-i faci decat daca-l duci la reparat / il schimbi.

incearca http://findandmount.com/, e un program de recuperat si gasit partitii, daca nici asta nu face nimic, e clara treaba..

e simplu de folosit, dai pe Scan si ar trebui sa-ti gaseasca partitiie

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.