Jump to content

nu voi fi foarte activ

F4LDextter

Recommended Posts

Sti ce nu inteleg eu ? Doamne , stati toata ziua la scoala si dupa veniti acasa , invatati si va faceti temele? Toti cu "nu o sa fiu asa activ" dar , scoala va rapeste tot timpu liber?

Si eu sunt la scoala dar imi fac timp si sa invat cat de putin , de teme nici nu mai zic ,nu am facut o tema din clasa a 5-a , totusi daca iti place scoala si vrei sa ajungi ceva , bafta multa la scoala, sa iei numai note mari.

Sti ce nu inteleg eu ? Doamne , stati toata ziua la scoala si dupa veniti acasa , invatati si va faceti temele? Toti cu "nu o sa fiu asa activ" dar , scoala va rapeste tot timpu liber?

Si eu sunt la scoala dar imi fac timp si sa invat cat de putin , de teme nici nu mai zic ,nu am facut o tema din clasa a 5-a , totusi daca iti place scoala si vrei sa ajungi ceva , bafta multa la scoala, sa iei numai note mari.

Ma sti care este chestia?

Parintii i spun probabil,si e normal la toti ne spun parintii,altii spun ca nu le zic dar si la ei le spun parintii,si anume la calculator nu mai sta atat de mult,stai toata ziua la calculator uiti de tine de viata nu faci sport,asta e chestia si eu eram asa intr-o vreme si greu iesi din chestia asta cu SA:MP e adevarat este un joc foarte frumos pentru cunoscatori dar nici de dimineata pana seara si sa mergi la scoala sa fi MUT :)) sa vi acasa direct la calculator :|

El a anuntat ca va fi inactiv dar nu cred ca era chiar nevoie sa posteze asta...cand esti inactiv de neaparat trebuie sa postezi atunci nu mai intri cu zilele dar daca vi seara pe samp nu e nici o problema,nimeni nu-l obliga sa stea toata ziua pe samp

Asa e cu toti "tre sa fi activ" dar ei sunt foarte activi dar nu si in viata reala

Si eu de ex. acum intru doar de la 4-5 apoi ies afara pana la 7-8 si de la 8 pana la 11-12 sunt liber :)

poi faza e ca io am trecut acum in cls a 8-a si am si program dupa amiaza si plec ziua la 12 si vin tocmai seara la 5-6 chiar si 7 vin mananc ma joc cat de cat si ma culc ca dim trebuie sa ma trez sa invat si sa scriu de la 8 pana la 12 cand trecbie sa plec iarasi la scoala....cei care au prg dimineata e mai avantajos si inca cv la mn in scoala e o scoala buna si daca nu iti scrii inveti etc provesorii iti pun note proaste 1-pt galagie la orasi 2-pt tema nescrisa(am patito pe pielea mea:D)si nu e chiar asha simplu si +nu cred ca nu va sppus parintii niciodata ca totusi inca suntem copii si nu putem munci noi pt a castiga un ban asha ca ne intretun ei si normal ca,ca parinte ne vor binele ca stiu cam cum e viata si ca in ziua de astazi daca nu ai o facultate mai rar un servici bun asha ca parintii ne zic mai lasa pc pune mana pe o carte si etc poate unii din voi nu mai sunteti la scoala dar ati fost si voi copii si stiti cum e....imi place comunitatea asta ca ma intelege nu se fereste nimeni sa zica ca vai tata mia dat o palma sau etc ca imi zice nush ce ca in fn etc. e o comunitate care nu are membri cu nasu pe sus sunt sigur ca e imposibil ca cat esti la tata baiat/fata sa nu iti zica nimic de rau sa sa iti dea macar o palma...

P.S-ms Xtype si Snickers pt urari bafta si note mari si voua daca mai sunteti la scoala,liceu,facultate

P.S2-sa nu ma contraziceti ca nu e adv ce zic astept pareri

Credema , si eu trec acum pe clasa a 8-a , dar nu sunt chiar asa de speriat ca a inceput scoala. A inceput , gata vacanta , bineinteles , cum zice snickers , nu toata ziua la calculator , pentru ca strica , mai poti iesi afara cu prietenii , etc . Inseamna ca tu ai niste profesori foarte severi , si eu am , dar am colegi de banca , am colegi de clasa de la care pot copia frumos tema in clasa bineinteles daca am chef sa mi-o copiez.

Eu sunt putin fericit ca s-au scos tezele dar au inventat alta porcarie mai mare ca si tezele , in fine , sper sa trecem cu bine , ca toti ofteaza pentru un liceu bun , pentru ca daca nu intri la un liceu bun , poti sa te consideri cam un nimeni , iar daca nu vrei sa inveti :)) sunt locuri si al curatatori de strada.

Bafta inca o data :)

da ai dreptate daca nu ai un lic bun intri in tcc:))dar nu ma sperii ca a inceput clasa a8-a sica is teze si nush ce(app sa imi zici si mie ce porcarie mare a mai scos ca am fost plecat in italia)dar e nashpa ca am prg dupa amiaza si daca as sta sa copii temele in clasa io cand boala mai am pauza ca daca copii in ora iti rupe foaia caietului iti pune un 4 si te mai reclama si la profu cu care faci obiectu la care copiai si ala te asculta si iti mai pune si ala un 4 deci ma intelegi mai degraba stau si scriu singur in banca mea decat un 8 (4 la materia ex:romana pt ca copiam tema in ora de romana si 4 de ex: la tehnologie pt ca acela era obiectul care copiam)adevarul e ca scoala la care sunt io e o scoala foarte buna cea mai buna de la mn din oras si se asteapta la mai mult la un obiect daca te asc si zici toata lectia numa ca uiti 2 -3 cuv de la sfarsit in loc de 10 o sa iti dea 8:| zi si u ce parere ai despre asta

P.S.1-ma bucur sa stiu ca mai este un player cu aceeasi varsta ca a mea in aceasta comunitate

P.S.2-bafta si tie si tuturor care au inceput scoala,lic sau facultatea astazi si note mari

P.S.3-multumesc celor care ma ajuta si ma voteaza am sa va ajut si eu pe voi

app si ii dau dreptate lui snickers prea mult calcualtor stica se la cei de pe server care incearca sa faca filme si limba romana ii bate legata la ochi (mia zis un tip din ng o gluma de a lui venov :se zice eu sunt nu eu este offf matematica asta) daca nu vati dat seama defapt era gramatica :))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.