Skriydor Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Nick-ul tau: Skriydor Descrierea bugului: Deci, intorceam masina si cand deodata imi apare pe rosu cum ca am depasit viteza legala de 100km/h, eu neavand aceasta viteza. Aveam decat 48km/h, nicidecum 100km/h si nu mint. Am mai primit si amenda pe degeaba, eu am avut viteza legala. Va rog sa rezolvati acest bug. ScreenShot(s): http://i.imgur.com/jztg1.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
nXoiD Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Am testat si eu,nu e bug,daca mergi rapid iar in ss incetinesti...revin-o cu un video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skriydor Posted December 7, 2012 Author Share Posted December 7, 2012 Dar nu am mers rapid, doar intorceam, aveam viteza mica. De ce as mintii? PS: Nu stiu cum sa fac video. PS2: Este pe serverul RPG2! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nXoiD Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Dar nu am mers rapid, doar intorceam, aveam viteza mica. De ce as mintii? PS: Nu stiu cum sa fac video. PS2: Este pe serverul RPG2! 1:Video-ul se face cu fraps. Fraps Download 2:Pe server 1 si 2 sunt aceleasi gamemod-uri. 3:Incearca sa pui un video... Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Ashima and Marlboro Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Auzi te-a prins odata cu 104 si odata cu 114 deci in radar tu ai accelerat. Sa iti spun ceva in curba s-ar putea sa fie cateva erori la speedometru caci el calculeaza viteza in functie de distanta pe care te misti si timp, iar in curba daca intri cu 100 si speedometru iti indica 100 pe parcursul ei ai sigur macar 105. E un mecanism automat nu ai cum sa il faci mai performant de atat. Si in realitate daca pui radar in fata ta si tu intorci masina in fata lui ai sa fii surprins ca el indica vitema mai mare decat ai tu in bord. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skriydor Posted December 7, 2012 Author Share Posted December 7, 2012 Am inteles. Va multumesc pentru ajutor si raspunsuri. Se poate inchide thread-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teylo Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Pai treci prin radar cu viteza mare, pui repede frana si zici ca e bug ca poate scoate radarele. Incearca /speedlimit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.