Jump to content

[Portofoliu] RamireS

US Ghidus
 Share

Recommended Posts

Frumoase lucrarile .. Parca te-am mai vazut pe alte comunitati :-?? imi pari cunoscut :)) .. Oricum succes incontinuare .

El le-a luat pe toate la rand pana a ajuns aici =))))

Felicitari !

Incearca sa aplici mai multe efecte curate. Avatarul acela cu caramea e cam inchis si nu-i foarte clar, mai multe text-uri si tutoriale, un sfat :), succes mai departe.

E foarte bn pot spune pentru un novice,ms pentru avatar e fain :)

nu ai pentru ce am facuto din placere.

Noi creatii: mVFhLR7.jpg

Edited by BS RamireS

M-am uitat peste toate avatarele. Strici culorile, le faci mai neclare, nu ştiu. Şi eterna problemă cu fonturile. Foloseşte mă fonturi d-astea mai normale, gen Arial, Georgia, Tahoma, Trajan Pro, etc. ca să completeze lucrarea, nu s-o strice. Am impresia că încă eşti la faza în care pui efecte la întâmplare. Am dreptate?

M-am uitat peste toate avatarele. Strici culorile, le faci mai neclare, nu ştiu. Şi eterna problemă cu fonturile. Foloseşte mă fonturi d-astea mai normale, gen Arial, Georgia, Tahoma, Trajan Pro, etc. ca să completeze lucrarea, nu s-o strice. Am impresia că încă eşti la faza în care pui efecte la întâmplare. Am dreptate?

Nu-mi zici mie ce sa fac si cum sa fac...

Eu fac cum vreau si cum imi place.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.