Jump to content

Anarchy Online

Moartea
 Share

Recommended Posts

In primu rand nu il recomand celor care nu stiu engleza ....Este un joc foarte foarte complex si dificil.Grafica nu este prea buna dar este foarte interesant , poti cumpara implanturi , armri , arme , navete( nu care zboara la 20-30m) Skilurile sunt foarte multe , multe altele . Este un joc de viitor (printe foarte putine).Dupa cum stiti toate jocurile se bazeaza pe TRECUT ....spelluri si altele.

Aici puteti face un accont : https://register.funcom.com/signup/data/anarchy/AO-FOR-FREE (dati copy si puneti us la URL)

Il puteti downloada de pe site...

Copia de la MU Online

Frate te doare capu ? due fratele meu , e o diferenta de la cer pana la pamant dintre Anarchy si MU , doamne fereste , anarchy e de viitor , alte clase , alte arme , lasere , iti poti face implanturi , iti poti lua navete etc etc ...

M-am jucat o singura data...La un prieten , si deci prin urmara nu am inteles mai nimic din el , e prea complicat jocu pentru grafica care o are nush munte despre el dar la prima vedere asta zik eu`.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.