pH Grafa Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Nick-ul tau: Grafa Descrierea bugului: Toate masinile sunt locked adica cand apesi enter sunt blocate nu merge sa intrii in ele, si nu, sunt inchiriate pentru ca se vede clar ca sunt spawnate la locul lor,doar 2-3 merge sa le inchiriezi. Am dat report a venit alex.bibii si a zis ca e bug. Screenshot(s): Nu am cum sa fac ss, poti proba sa vezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichelleRP Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Nu cred ca e bug.Cred ca au fost inchiriate de alt cineva si au fost respwnate cu lock de la ultimul renter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pH Grafa Posted December 12, 2012 Author Share Posted December 12, 2012 Nu cred ca e bug.Cred ca au fost inchiriate de alt cineva si au fost respwnate cu lock de la ultimul renter. Sa fim seriosi. Chiar toate masinile ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabr13l Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 Nick-ul tau: Grafa Descrierea bugului: Toate masinile sunt locked adica cand apesi enter sunt blocate nu merge sa intrii in ele, si nu, sunt inchiriate pentru ca se vede clar ca sunt spawnate la locul lor,doar 2-3 merge sa le inchiriezi. Am dat report a venit alex.bibii si a zis ca e bug. Screenshot(s): Nu am cum sa fac ss, poti proba sa vezi. Salut ! Aceeasi problema este intampinata si la Motorbike Los Santos. Cu siguranta este un bug, toate motoarele sunt inchise. Business-ul imi apartine de foarte mult timp si am observat ca motoarele nu mai pot fi inchiriare din cauza acestei erori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pH Grafa Posted December 13, 2012 Author Share Posted December 13, 2012 Salut ! Aceeasi problema este intampinata si la Motorbike Los Santos. Cu siguranta este un bug, toate motoarele sunt inchise. Business-ul imi apartine de foarte mult timp si am observat ca motoarele nu mai pot fi inchiriare din cauza acestei erori. Pai eu sper sa se rezolve cat mai repede, deoarece pierd clienti . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zGabi Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 Salut ! Aceeasi problema este intampinata si la Motorbike Los Santos. Cu siguranta este un bug, toate motoarele sunt inchise. Business-ul imi apartine de foarte mult timp si am observat ca motoarele nu mai pot fi inchiriare din cauza acestei erori. Absolut toate biz-urile care au masini/motoare de inchiriat au bug-ul asta.La bike rent LS/LV am observat ca doar scuterele de tip faggio nu sunt blocate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pH Grafa Posted December 13, 2012 Author Share Posted December 13, 2012 Absolut toate biz-urile care au masini/motoare de inchiriat au bug-ul asta.La bike rent LS/LV am observat ca doar scuterele de tip faggio nu sunt blocate. Ok pai si ar trebuii sa rezolve cineva acest bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard VODA Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 La fel mi s-a întâmplat şi mie cu business-ul Rent Car LV şi Boat Rent LV Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAYZE Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Nu este chiar un bug. Masinile, respectiv motoarele sunt inchiriate de playeri si lasate pe undeva incuiate. Acestea dupa ceva timp se respawn-eaza, desigur, incuiate ! Iar despre motoarele de tip Faggio, aceste raman normale pentru ca playerii nu le iau, prefera NRG-ul, FCR-ul si celelalte. Deci, nu este chiar un bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zokee Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Nu este bug. Au fost inchiriate de cineva si respectivul nu a dat /unrentcar. # Aşteaptă să iasă de pe server acela care a inchiriat-o si dupa se descuie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WorldDistroyer Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Chiar e bug, si la rent car lv si bike ls/lv se intampla la fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Reparat. Dacă mai apar probleme deschide un topic nou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.