Jump to content

Bug rentcar LS

pH Grafa

Recommended Posts

Nick-ul tau: Grafa

Descrierea bugului: Toate masinile sunt locked adica cand apesi enter sunt blocate nu merge sa intrii in ele, si nu, sunt inchiriate pentru ca se vede clar ca sunt spawnate la locul lor,doar 2-3 merge sa le inchiriezi. Am dat report a venit alex.bibii si a zis ca e bug.

Screenshot(s): Nu am cum sa fac ss, poti proba sa vezi.

Nick-ul tau: Grafa

Descrierea bugului: Toate masinile sunt locked adica cand apesi enter sunt blocate nu merge sa intrii in ele, si nu, sunt inchiriate pentru ca se vede clar ca sunt spawnate la locul lor,doar 2-3 merge sa le inchiriezi. Am dat report a venit alex.bibii si a zis ca e bug.

Screenshot(s): Nu am cum sa fac ss, poti proba sa vezi.

Salut ! Aceeasi problema este intampinata si la Motorbike Los Santos. Cu siguranta este un bug, toate motoarele sunt inchise. Business-ul imi apartine de foarte mult timp si am observat ca motoarele nu mai pot fi inchiriare din cauza acestei erori.

Salut ! Aceeasi problema este intampinata si la Motorbike Los Santos. Cu siguranta este un bug, toate motoarele sunt inchise. Business-ul imi apartine de foarte mult timp si am observat ca motoarele nu mai pot fi inchiriare din cauza acestei erori.

Pai eu sper sa se rezolve cat mai repede, deoarece pierd clienti :).

Absolut toate biz-urile care au masini/motoare de inchiriat au bug-ul asta.La bike rent LS/LV am observat ca doar scuterele de tip faggio nu sunt blocate.

Absolut toate biz-urile care au masini/motoare de inchiriat au bug-ul asta.La bike rent LS/LV am observat ca doar scuterele de tip faggio nu sunt blocate.

Ok pai si ar trebuii sa rezolve cineva acest bug.

Nu este chiar un bug. Masinile, respectiv motoarele sunt inchiriate de playeri si lasate pe undeva incuiate. Acestea dupa ceva timp se respawn-eaza, desigur, incuiate ! Iar despre motoarele de tip Faggio, aceste raman normale pentru ca playerii nu le iau, prefera NRG-ul, FCR-ul si celelalte. Deci, nu este chiar un bug.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.