Jump to content

[Propunere]Scoatere Regula.

A n t o n Y

Scoatere Regula  

56 members have voted

1. 1. Doriti scoaterea regulei cu privirea la interventia copiilor la war?

• Da
      40
    • Sunt indiferent
      1
    • Nu!
      15

Recommended Posts

Salut B-Zone in urma adaugari noi reguli cu privire la war in care iei w1 daca iesi din hq.Propun scoaterea regulei cu privire la interventia copilor la war? de ce? tu dai war ca sa te distrezi nu sa vina copi sa-ti dea w1 si sa te omoare sa stai aiurea la jail.Stiu membri departamentelor nu or sa fie de acord deoarece ei nu vor mai avea ce pune la raport. Va rog sa nu inchideti acest topic.

Edited: Sau vorba lu alexutzu sa-ti dea w1 sau 2 sa te aresteze sau sa intervina doar daca waru este in safe-zone(excluzand hq mafiilor)

Votati+motiv daca vad vot fara regula=report

Am votat [DA] deoarece ai dreptate, este penibil sa iei wanted pentru a castiga turfs + sa te distrezi. De aia sunt mafiile sa se bate nu sa stea la jail ca butu, si sa piarda waru....

Deci Da.

Dar nu cred ca o sa se aprobe ceva aicea.

Antony s-a dat deja raspunsul in legatura cu aceasta regula.

Intradevar, si eu sunt de acord sa se scoata deoarece, la acea sedinta am stabilit una, dar se face cu totul alta.

De exemplu, eu nici nu dadusem /attack si deja erau cops pe capul nostru

Din cate tin eu minte, s-a stabilit sa intervina la war, nu sa stea cops dupa o mafie anume in zilele de warr in intervalul de ore 18:00-22:00

Inca un topic facut aiurea, Politisti vor intervenii mereu la war, de aia suntem Politisti, daca nu aveti idei cum sa scapati de noi, inventati.. sunt atatea posibilitati.

Cum a spus si krysty, este joc bazat pe viata reala.

Ia mai lasati-ma naibii cu viata voastra reala,explicati-mi si mie CE ROST MAI ARE SA VIN LA WAR DACA IAU WANTED CUM INTRU PE ZONA,e clar ca in cateva secunde o sa fiu in JAIL,in cazul de fata care mai e rostul war-urilor ? Ori facem war intre mafii ori facem war intre mafii si departamente din doua una.Si faza cu "sa ne aliem ambele mafii si sa omoram copii" e penibila rau, adica nu mi-e deajuns wanted 1 imi trebuie 6 sau cum ?

Pe langa viata asta reala de care tot vorbiti voi mai exista si oameni care vor sa se se distreze la WAR-uri, NU sa stea non-stop la JAIL...pana la urma tot un JOC e,ce treaba are cu viata reala ?

Hai sa o lasam asa, nu mai facem war-uri si gata. Dupa ce ca este un comunism de nedescris, acum nu mai avem voie nici sa ne distram.

Mutati turfs in SF, in desert, in alta parte si gata, nu mai deranjam pe nimeni.

Am votat da, deoarece, cum a aratat si Kobra in acel video, politistii ABUZEAZA foarte mult de aceasta metoda pentru a-si face ei ditamai raport-ul ca sa fie acolo langa lider cu pile, cu prietenii cu mai stiu eu ce si sa aiba un rank cat mai mare pentru acel raport foarte mare...

Nu.

Copii sa se uite la "razboinicii luminii" care se bat pentru un turf cica din distractie ( distractie ar fi daca nu v-ar pasa si ia-ti omori ) si sa nu faca nimic nu? RPG nu e FUN.

PS: Ca nu stiti voi sa fugiti de ei asta e. Sau ca le ziceti ca "inteligentii".

Propun ca departamentele sa aiba si ele un program de interventie la war, cum ar fi maxim 2 war-uri pe zi de war intr-un oras pentru a le mai lasa si mafiilor putin repaus sau sa fie anumite zone in care sa nu se intervina datorita numarului mic de playeri care trec pe acolo, cum ar fi Docs LS , Hq Corleone, Stadion LV ( Restaurant LV ) , etc ...

Voi nu intelegeti o regula de baza ,si anume : "Atata timp cat ataci pe cineva ,fie el cop ,fie civil (mafiot,f/p,taxi,etc) , veti primi wanted dupa caz. (wanted 3, cop wanted 2 pt civili) .

Intr-adevar ca cineva mai sus a spus un adevar " Ce rost mai are sa vin la war daca odata ce calc pe turf,voi primi wanted?" .

Regula asta ar trebui,dupa judecata mea,ajustata. Eu as fi propus wanted 1 + arrest celor care vor coopera cu politia .Sa se predea de bunavoie fara vreo avertizare. De ce? E atata lag si atata nebunie la war incat daca mai stai sa si somezi,nu se va mai intelege unul cu celalalt.

Prin urmare ,topicul va fi inchis si regulile vor ramane aceleasi. :))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.