Jump to content

Ajutor contra lag-ului

GriFFyn

Recommended Posts

Buna, eu sunt GriFFyn.Nu am cine stie ce probleme majore dar in ultimul timmp iau mai mutle crash-uri chiar cand intru.Nu am moduri si mi-am reinstalat si SA-ul de 2 ori.Pentru a nu mai avea lag si a nu mai avea probleme gen desync pe server ce trebuie sa imi fac la calculator pentru a functiona mai bine jocul?Rami(am 4), placa(care este destul de buna) sau alceva?

PS:Nu am virusi in calculator....

E de la server lag-ul.. de cateva zile merge foarte rau, probabil hostul.

Stiu ca zilele aceste a fost un laf foarte mare.Dar eu vroiam sa zic pentru calculatorul meu, ce imbunatatiri ar trebui adaugate?

PS:Eu luam crash-uri si inainte de saptamanile asta in care am inteles ca este ceva infernal.

Inchide la utorrent la filmele xxx, si sigur, va merge mai bine. Daca ai windows 7, rezolva update-urile, si sanatate.

Sincer nu ma uit la fime XXX(nu mereu)

Eu am intrbat alt ceva...Ce pot pune in calculator(rami,placa,etc) pentru a functiona mai bine?

Cum as pune intrbarea:Ma ajuta in lupta cu lagul mai multi rami in calculator?

Pe mine asta ma intereseaza, nu programele din calculator.Folosesc deja un program care scade putin dar macar scade si este tot luat de pe acest forum.

Sper ca ati inteles ce ma intereseaza si ce nu...

Multumesc tuturor celor care au postat aici.Fiecare dintre voi mi-a oferit ceva contra lag-ului.

Mai am o ultima intrebare dupa care se poate da TC.

RAM-ii in + ma ajuta in lupta contra lagului ???

Multumesc tuturor celor care au postat aici.Fiecare dintre voi mi-a oferit ceva contra lag-ului.

Mai am o ultima intrebare dupa care se poate da TC.

RAM-ii in + ma ajuta in lupta contra lagului ???

Nu există rami în plus, există rami şi atât .

Te ajută pentru o performanţă mai bună a calculatorului .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.