Jump to content

Propunere War , Vacanta de Iarna (24 Decembrie 2012 -13 Ianuarie 2013) )

South  Y o z u k i

Recommended Posts

Nu te obliga nimeni sa stai 24/24 ca stai 2 ore ca nu te lasa mami nu E PROBLEMA MEA.Nu mie se par suficiente doar 4 ore asta e ,fara comentarii de +1 sau HATERI.

Nu ma lasa mami ? :)) Esti chiar un ipocrit. Nu cred ca esti in masura sa comentezi in fata mea, nu cred ca ne tragem de sireturi.

Nu iti ajung 4 ore ? Cat vrei sa fie luptele astea pentru teritorii, 24/24 h ?

Nu ma lasa mami ? :)) Esti chiar un ipocrit. Nu cred ca esti in masura sa comentezi in fata mea, nu cred ca ne tragem de sireturi.

Nu iti ajung 4 ore ? Cat vrei sa fie luptele astea pentru teritorii, 24/24 h ?

Draga tovarase , cred ca aproapo de vacanta nu stai prea bine cu notele la scoala din cate observ cel putin la matematica cred ca ai ramas corijent. Nu stiam ca de la ora 11 dimineata pana la 22 seara sunt 24de ore. IN caz ca este gresit te rog sa ma corectezi.O spun iar Vara era la fel era programu si nu cred ca mai erai tare in degete , cand bati in tastatura.

NU am spus asta , in caz ca nu stii sa citesti + ca VARA era tot la fel si nu comenta nimeni .

Nu toti traiesc intr-un joc ca tine, sunt sarbatorile, nu toti isi petrec sarbatoriile pe chilliad :)

+ de asta, nu vad topicul cu propuneri on, iar Kelton a spus sa nu mai faceti topicuri. :)

Nu toti traiesc intr-un joc ca tine, sunt sarbatorile, nu toti isi petrec sarbatoriile pe chilliad :)

+ de asta, nu vad topicul cu propuneri on, iar Kelton a spus sa nu mai faceti topicuri. :)

Total de acord, cum se spune "get a life" .

Sunt sărbători, petrece împreună cu cei dragi .

Nu esti tu in masura sa decizi programul warurilor ci noi liderii mafioti , in + avem si noi o viata , e vacanta , vrem sa iesim in oras !, categoric contra

Baiatu' doar a propus, nu a dat in cap cuiva, nu mai are voie omu' sa propuna ?

Eu nu stiu ce sa zic, sunt si sarbatori, vara era altceva, contra.

CONTRA, din simplul fapt ca este vacanta, si deoarece este scurta, fiecare va cauta sa se distreze cat mai mult. Dupa parerea mea, nu prea vom mai fi asa activi. Multi vor cauta sa iasa in oras, cluburi...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.