rTn Ezio Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Nick-ul tau: Casso Descrierea bugului: Imi arata bani pe -/stats ca am 135k pls rezolvati Screenshot(s): http://imageshack.us/f/94/samp001fvp.png/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L zooM. Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Este de la lag... nu e niciun bug, este lag infernal si banii nu se mai pot incarca, deaia ti-i arata nu mai pe /stats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeffrey Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Asta mi s-a intamplat si mie acum, e de la lag, nu e bug. P.S.: Cred ca am postat odata cu Zoom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merdenea Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 si eu la fel am tot pe minus iar daca e de la lag nui de la lagu meu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Dee Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 E un bug la comenzi... Later: Se pare ca s-a rezolvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreiirapp Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Nick-ul tau: Descrierea bugului: Screenshot(s): Nick-ul tau: Andrei_Yo Descrierea bugului : Am intrat aseara ( 19.12.2012 ) pe server si nu a avut nici o problema cu lagul , iar dupa paiday mi-a aparut server is restarting ... am intrat iar , dupa 2-3 min iar mia scris server is restarting , dupa aia iar intrasem pe sv si nu am mai avut banii , norocul meu e ca facusem poza ieri , ca vroiam sa ma laud la prietenii mei ca am facut 12milioane .. As vrea sa se rezolve bugul si sa am iar banii .. ca eu ma scol in fiecare zii la 7 si pana plec la liceu fac intruna bani la jobul truck .. acum , sant foarte suparat , m-am chinuit foarte mult timp sa fac banii , si lv 1 si 35 respect .. nu vreau sa fac lv .. Screenshot(s): http://postimage.org/image/8n26t0jrr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Nu e bug, a fost lag în acel moment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.