Jump to content

Bug rezultat war

DragoSika

Recommended Posts

La noi s-a intamplat de 2 ori ... Chiar nu stiu cum se poate asa ceva doar in favoarea celor din Corleone, macar de aveam si noi bulanul lor.Asa se pierd aiurea ore la war, domini tot warul si te trezesti ca e bug si castiga Corleone.

La noi s-a intamplat de 2 ori ... Chiar nu stiu cum se poate asa ceva doar in favoarea celor din Corleone, macar de aveam si noi bulanul lor.Asa se pierd aiurea ore la war, domini tot warul si te trezesti ca e bug si castiga Corleone.

Check that.

WMa1F.jpg?1

Voi sunteti singurii ?

Bine, ca miercurea trecuta la warul cu voi de pe teritoriul de la hq nostru v-am dominat clar si a luat Oantzah best cu 8 killuri fix dupa restart :-J.Eu am zis ca aveti noroc, nu ca e bug in favoarea celor din Corleone, doamne fereste :))

Cand va aud a fost din cauza lagului. chiar vreti +1 ? go la Life style si etc. Ce treaba are lagul cu un text care trebuie sa vina din mysql, gandire 0 macar ganditi-va inainte sa postati pentru +1.

Serverul intampina lag in ultima perioada, de la lag se formeaza tot felul de bug-uri. Probabil si asta ar fi tot de la aceeasi cauza.

Tot mai mult lag.

Ma gandesc sa nu incerce cineva sa dea flood la server..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.