uN1kuL Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Salut.Astazi mi-am cumparat niste casti noi,dar de cand am acest calculator intotdeauna la cs mi se aude invers.De exemplu cand il aud pe unu ca vine din dreapta mea,defapt el vine din stanga:)).Acum am ales sa apelez la cineva care cred ca se pricepe,deoarece microfonul de la aceste casti noi,microfonul nu se poate roti la 360 grade.In schimb la celelalte casti se ptuea si ca sa aud cum trebuie,la cs schimbam right pe urechea stanga iar left pe urechea dreapta si intorceam microfonul ca sa vb. Astept pe cineva care stie,se pricepe si ma poate ajuta.Nu prea le am cu PC si alea alea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mez Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Esti sigur ca placa audio e instalata cum trebuie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uN1kuL Posted December 23, 2012 Author Share Posted December 23, 2012 Esti sigur ca placa audio e instalata cum trebuie ? Nu.Dar am chemat un IT-ist dela maine,sper sa ma rezolve.Mersi oricum:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mez Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 (edited) Am spus asta deoarce un vecin a patit la fel , si problema s-a rezolvat cand a reinstalat placa audio. Nu stiu daca te-am ajutat prea mult dar am incercat Salut Edited December 23, 2012 by Swiff Link to comment Share on other sites More sharing options...
uN1kuL Posted December 23, 2012 Author Share Posted December 23, 2012 Am spus asta deoarce un vecin a patit la fel , si problema s-a rezolvat cand a reinstalat placa audio. Nu stiu daca te-am ajutat prea mult dar am incercat Salut OK,mersi o sa tin cont de acest lucru daca nu o sa repar problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawn Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Salut, ai incercat sa faci un Update la placa video? Incearca sa-i faci un update, si vezi daca merge, daca nu-ti merge dai uninstall, si descarco iarasi, mai intai tine minte cum se numeste placa video sa nu o incuri cu altele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J O E Y Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Încearcă să instalezi placa audio,dacă nu ştii ce placă ai,sau nu ştii ce driver ai nevoie iei DriverEasy şi îţi găseşte el automat driver-ul de care ai nevoie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisrko Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Salut, ai incercat sa faci un Update la placa video? Incearca sa-i faci un update, si vezi daca merge, daca nu-ti merge dai uninstall, si descarco iarasi, mai intai tine minte cum se numeste placa video sa nu o incuri cu altele. Cu adevarat frate. Placa video chiar tine de sonor, sa stii, maxim. Nu-mi spune ca tu crezi asta, macar zi ca e un post de +1 Problema e doar la CS? Sau in general Link to comment Share on other sites More sharing options...
uN1kuL Posted December 27, 2012 Author Share Posted December 27, 2012 (edited) Cu adevarat frate. Placa video chiar tine de sonor, sa stii, maxim. Nu-mi spune ca tu crezi asta, macar zi ca e un post de +1 Problema e doar la CS? Sau in general Pai cam e la toate jocurile,deci pe skype nu pot sa-mi dau seama . Deci da.E la toate jocurile,samp/cs/pana si la dota:)) PS: Care stie sa ma ajute rog sa-mi dati add la skype si sa ma ajutati cu teamviwer:D : razvan_stefan_07 Edited December 27, 2012 by uN1kul Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisrko Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Okay deci.. Verifica ca nu cumva sa fie o problema de la casti. Stiu ca nu e mare sansa, dar incearca cu alte casti, de la un prieten sau ceva. Ai reinstalat placa audio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XandeRR Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 Incearca sa instalezi placa audio . Alta posibilitate ar fi de la casti ..dar este foarte mica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mez Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 Daca ai garantie inca la ele , cel mai bine ar fii sa te duci sa le schimbi ! Rezolvi usor si fara prea multa bataie de cap ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Y o z u k i Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 Fa-ti ”windouxu”. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 TC Reason : +1 saptamana vechime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts