AIM Druley Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Cum fac si eu ca la fiecare post sa imi apara factiunile sau emblema cu steaua, spoilere cu funny moments etc.. Si cum modific acolo unde scrie Newbie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
S a s a Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Se numeste "Signarure" My setting Signature NewBie se schimba o data cu posturile, la 1000 de posturi poti singur sa-ti schimb "Member Title" Cum fac si eu ca la fiecare post sa imi apara factiunile sau emblema cu steaua, spoilere cu funny moments etc.. Si cum modific acolo unde scrie Newbie? sper ca ai inteles Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoRO Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 cum a spus si SASA mai sus intri la semnatura, iar comanda pentru spoiler este text-ul care vreai sa apara cand dai click pe spoiler[/spoiler ] ultima parenteza patrata trebuie lipita de text dar am scris asa ca sa vezi comanda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.