Clayton Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 Stiu ca a fost ideea asta inainte doar ca nu se puteau pune preturi cu "," gen 0,1$. M-am gandit ca se poate face chestia asta si daca se taie un 0 sau 2 de 0. Stiu ca o sa spuneti: ce facem cu /pay 1. M-am gandit ca toate preturile minime sa devina 10$ astfel ca dupa denominare pretul o sa ramana de 1$. Nu cred ca o sa devina o avere cand dai /refill cu 1$, asta ar insemna 10$ cum e acum, deci nu e cine stie ce. Astfel ca dupa denominare preturile "noi" nu o sa afeceteze cu nimic pe nimeni. /bizfee la benzinarii, cnn, etc. o sa fie intre 1$ si 10$. Masinile la dealer o sa aiba preturi mai aproape de realitate... etc, totul o sa arate mai bine. Si cu 2 de 0 cred ca se poate face, doar ca nu stiu cum ar merge le benzinarii si cnn... Stiu ca topicul de propuneri este inchis, dar poate se tine cont si asa. Un an nou fericit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anaser Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 PRO,a mai incercat Kelton sa faca ceva de genul asta dar a anulat pentru ca nu exista ceva gen virgula la bani,e o idee buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wish Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 Da, este o idee buna. Sunt de acord cu tine. Dar mai sunt cativa care au deschis un topic sa faca o propunere si au primit suspend pe forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 Te rog să nu mai deschizi topicuri cu propuneri dacă topicul făcut de noi este închis. Nu se poate nici cum zici tu, apar probleme prin alte locuri și nu e bine. Când și dacă o să se poată face denominare o vom face-o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.