Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Eroarea 0xc0000005

Nizza
 Share

Recommended Posts

Salut. Incerca sa il instalezi din nou, daca nu-ti merge dai un ,, system restore ''.

Daca nu-ti merge nici cu system restore, fai un Update la Placa video, sau la Proccesor, trebe sa'ti mearga.

Da, dar daca faci update, pe langa cerintele mai mari pe care la va necesita sistemul de operare, si DirectX11 o sa consume foarte multe resurse. De exemplu, cand joc SA:MP pe PC cu DirectX9/10 merge impecabil. Daca fac upgrade la DirectX11, in ciuda faptului ca grafica este IMPECABIL de realista, jocul imi scade la 40-50 FPS, de la ~90 cat e pe DirectX9/10. Ti-am spus asta ca sa iti faci o idee, si sa vezi daca iti duce PC-ul jocul facand upgrade. Bafta!

Edited by EdKode

DX11 nu consuma multe resurse, trebuie doar o placa video decenta. Oricum windows XP este un OS vechi de 10 ani, ar cam trebui inlocuit cu altele mai noi si mai bune daca vrei sa joci jocuri noi. Cat despre samp, acesta merge doar in DX9, iar acea diferenta e din cauza setarilor pt grafica sau din cauza schimbarii windowsului. Avand in vedere ca l-am terminat, pot spune ca Hitman Absolution este foarte bine optimizat si merge fara probleme pe DX11.

Daca ai PC sa dupa Hitman Absolution, sigur iti va merge Win7 fara probleme, iti recomand Win7 Ultimate, este din cauza la directx, iti trebuie DirectX 11, poti incerca si pe SystemRequirements , sa vezi daca iti merge, iti trebuie java instalat plus programelul ala al lor de detectie si verifica sa vezi daca iti duce PC.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.