Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Helpp

ConSecinTe
 Share

Recommended Posts

Il am fullscreen.. si acum 5 ore a mers:( deodata ma trezesc ca sunt numa 9 pagini, scriu lamp si imi da numa cele de pe minecraft normal, ma duc la un chest ma uit sa vad numele lampului si scrie unnamed.. l-am si reinstalat si tot asa este...

dap, am incercat tot.. acum l-am facut.. i-am dat un restore deafult la video setting si vad ca merge.. nu stiu ce legatura are asta cu alea dar merge..:)) merge pe single, pe server nu am apucat sa vad pt ca e picat..:( sper sa mearga si pe server, am reinstalat jocu si sters din %appdata% am incercat toate modalitatile si nu a mers.. se pare ca cu un restore a mers:-??:)) multumesc amandurora pentru ajutorul acordat!

Ca sa nu mai fac topic nou... nu stiti ce are serverul de lageaza in halul asta?

o fi vreme proasta prin Franta pe la kazep :))) glumeam... are serveru niste probleme nici kazep nu prea stie ce e cu el... din cate am auzit eu Edited by GhostHunter14

nici noi nu avem de unde stii Evghin Apollo, va zic eu care e problema.. sunt buti pe server care fac masinarii cu timere setate la 0.200:| au cate 3-4 masinarii in acelasi loc cu timere setate asa, sau cei cu engine le lasa acolo fara sa mai intre vreo 2 zile pe server si e clar.. iasa prin tevi la greu blocuri.. vi se pare normal sa nu fie lag?:)) (asta e 80%) si mai sunt multe posibilitati de a fi lag..

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.