ConSecinTe Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 De ce atunci cand apas tasta E imi apar doar 9 pagini acolo in dreapta?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Infernal Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Depinde daca ai jocu fullscreen sau nu si de cum ai setat GUI Scale Link to comment Share on other sites More sharing options...
ConSecinTe Posted January 7, 2013 Author Share Posted January 7, 2013 Il am fullscreen.. si acum 5 ore a mers:( deodata ma trezesc ca sunt numa 9 pagini, scriu lamp si imi da numa cele de pe minecraft normal, ma duc la un chest ma uit sa vad numele lampului si scrie unnamed.. l-am si reinstalat si tot asa este... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florea Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 ai incercat sa reinstalezi jocul ?sa downloadezi/folosesti installurile puse de kazep ?sau acel tutorial facut de mine cu tekkit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ConSecinTe Posted January 7, 2013 Author Share Posted January 7, 2013 dap, am incercat tot.. acum l-am facut.. i-am dat un restore deafult la video setting si vad ca merge.. nu stiu ce legatura are asta cu alea dar merge.. merge pe single, pe server nu am apucat sa vad pt ca e picat.. sper sa mearga si pe server, am reinstalat jocu si sters din %appdata% am incercat toate modalitatile si nu a mers.. se pare ca cu un restore a mers:-?? multumesc amandurora pentru ajutorul acordat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florea Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 inseamna ca ai facut tu sau ai avut installu facut sa nu apara ...acele pagini ..revenind la setarile originale a mers:P..bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evghin Apollo Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Ca sa nu mai fac topic nou... nu stiti ce are serverul de lageaza in halul asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GondorChristian Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 (edited) Ca sa nu mai fac topic nou... nu stiti ce are serverul de lageaza in halul asta? o fi vreme proasta prin Franta pe la kazep ) glumeam... are serveru niste probleme nici kazep nu prea stie ce e cu el... din cate am auzit eu Edited January 7, 2013 by GhostHunter14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ConSecinTe Posted January 7, 2013 Author Share Posted January 7, 2013 nici noi nu avem de unde stii Evghin Apollo, va zic eu care e problema.. sunt buti pe server care fac masinarii cu timere setate la 0.200:| au cate 3-4 masinarii in acelasi loc cu timere setate asa, sau cei cu engine le lasa acolo fara sa mai intre vreo 2 zile pe server si e clar.. iasa prin tevi la greu blocuri.. vi se pare normal sa nu fie lag? (asta e 80%) si mai sunt multe posibilitati de a fi lag.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehigh17 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Sa va zic ceva amuzant? Nici eu nu stiu ce !@#*@# are host-ul, din 6 gb ram care trebuia sa fie liberi pentru minecraft mai am 2... Surpriza!!! Acum il astept pe Bobo sa vedem care e problema! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ConSecinTe Posted January 7, 2013 Author Share Posted January 7, 2013 OMG e clar.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehigh17 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Locked. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts