AzTeQ Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Nick-ul tau: AzTeQ Descrierea bugului: Am observat in ultimul timp ca nu se mai salveaza pozitia cand primesti Crash, primesti crash cand intri iti apare textdrawul pe ecran dar te da la casa / hq . Screenshot(s): - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wa Tay Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 A fost scoasa. Unii jucatori provocau crash intentionat pentru a se salva pozitia si a revenii la diferite activitati/ eventuri cu hp 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D3NVER ToV Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Intradevar a fost scoasa,deoarece nu se considera RP,multi ajutandu-se de ea in scopuri personale. Asa mai puteti chema si voi taxi,daca nu aveti masini Link to comment Share on other sites More sharing options...
AfricaNu Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Ar trebui să fie ca înainte, să ne dea unde am primit crash și să scrie cu /me a intrat, luase crash. Ceva de genu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PDRobbie Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Ar trebui să fie ca înainte, să ne dea unde am primit crash și să scrie cu /me a intrat, luase crash. Ceva de genu. Sa sti ca nu e rea ideea ta, sper sa o ia cineva in considerare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AzTeQ Posted January 9, 2013 Author Share Posted January 9, 2013 Sa sti ca nu e rea ideea ta, sper sa o ia cineva in considerare. Ar trebui să fie ca înainte, să ne dea unde am primit crash și să scrie cu /me a intrat, luase crash. Ceva de genu. Intradevar a fost scoasa,deoarece nu se considera RP,multi ajutandu-se de ea in scopuri personale. Asa mai puteti chema si voi taxi,daca nu aveti masini A fost scoasa. Unii jucatori provocau crash intentionat pentru a se salva pozitia si a revenii la diferite activitati/ eventuri cu hp 100%. Nu inteleg de ce postati toti aici? Este cumva topic de propuneri sa dati PRo / Contra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Y o z u k i Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 A fost facut Update .De aceea se intampla asa acum , nu este bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
omxic Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Era un fel de savegame . Se putea provoca crash cu Start new game Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.