Jump to content

PlayStation 2, retragere onorabila si binemeritata

Zipper cu punct
 Share

Recommended Posts

HUmih.jpg

In timp ce anumite zvonuri vorbesc deja de un PlayStation 4, consola PlayStation 2, care si-a facut de-a lungul timpului fericiti fanii, se retrage frumos si onorabil de pe scena nipona. Sony a decis intr-adevar sa opreasca distribuirea acestei console mitice in Japonia.

Cu peste 150 milioane de exemplare vandute pe 31 ianuarie 2012 (din care 1/3 in Europa si o alta in America de Nord), PS2 nu va mai fi de acum incolo distribuita in magazine, decat in limita stocurilor disponibile.

De mai bine de o luna de zile, compania Sony a anuntat inchiderea ultimei unitati de productie a consolei PlayStation 2, potrivit 20 minutes.

PS2 este a doua generatie de console pentru acasa de la Sony Computer Entartainement. A aparut in Japonia pe 4 martie 2000, apoi in America de Nord, iar pe 24 noiembrie in Europa.

Printre atuurile sale fata de adversarii Nintendo (GameCube), Sega (Dreamcast) si Microsoft (Xbox), PlayStation 2 a fost prima consola care a integrat un DVD player, dupa Nintendo DS si inainte de PSP. Astfel, PS2 a devenit consola pentru acasa cea mai populara.

Printre cele mai de succes titluri ale ei enumeram: Gran Turismo 3, GTA Vice City si, mai ales, GTA San Andreas (18 milioane de exemplare). Fara sa uitam, desigur, de Final Fantasy, Onimusha, Soul Calibur, Kingdom Hearts, Devil May Cry, Guitar Hero, God of War, Metal Gear, Okami.

Sursa: ziare.com

Şi-a făcut treaba bine. Chiar era timpul, au apărut lucruri mult mai avansate. Oricum, fiecare gamer a avut una şi a intrat în lumea gamingului prin intermediul ei. RIP.

PS2... Prima mea consola, inca mai tin minte, de ziua mea in anul 2007 am primit cadou un PS2. Tin minte si primul meu joc pe consola - Tekken 5 :X. Am avut peste 150 de jocuri pe aceasta consola si inca mai am consola undeva prin casa... Dupa un timp a aparut PS3 si nu prea s-a mai vandut asa de mult PS2-ul... Consola asta este epica si a revolutionat mutli oameni.. RIP

PS2, nu a fost prima mea consolă, a fost a doua, dar cât timp m-a ținut ( s-a stricat ) am fost foarte mulțumit de ea. De când mi s-a stricat, nu am mai jucat jocuri pe consolă.

PS4 ? Uite o știre bombă despre chiar nu știam.

PS2 a fost consolă bună, țin minte,stăteam cu orele în fața televizorului jucându-mă FIFA cu amicii.

Aștept cu nerăbdare PS4, presupun că și pretul va fi piperat.

Edited by pH kVb

Chiar imi pare rau, cred ca a fost cea mai buna consola un timp lung, din punctul meu de vedere...

A fost a 2a sau a 3a mea consola...pacat oricum stiu ca din 2010 - 2011 nu sunt singur s-a oprit fabricarea jocurilor pt. PS2...

sincer să fiu de mic copil eram fan al jocurilor video și de aceea parinții mei de mic copil mi-au dăruit o consola PlayStation , la vremea aceea nu oricine is permitea acum stau si ma bucur de PS3 , PSP , WII , XBOX că nici nu mai stii care sa o alegi , dar totusi si PS2 șia făcut treaba cu brio . !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.