Jump to content

[Bug Reported] Bug TD Masina.

South Ioan

Recommended Posts

Pai logic ca se face TD daca arunci o masina in apa. Asta este o modalitate de ai da RR.

Iara postezi pe langa subiect.De exemplu eu masina parcata langa rent boat LV vine unu si intr-o noapte imi face 50 de TD.Eu ce fac? raman cu buza umflata?

Nu este bug daca masina cade in apa se face automat TD,daca nu doresti TD inu iti tine masina aproape de apa.Sau daca cineva iti face TD astfel in mod repetat /report.

Cum au spus si ceilalti, nu este bug, daca cineva iti impinge masina in apa se face TD.

Da eu am inteles dar daca cineva iti impinge masina in apa si se pune TD aiurea. Ce faci ?

Total neadevarat.

Cer Topic Closed.

Acum am fost cu Premierul meu, l-am parcat langa apa, aveam 2 insurance, mi s-au facut TD pana cand nu am mai avut insurance, dupa aceea, l-am aruncat in apa iar, ajungea pe fundul apei si se respawna foarte greu dar NU se faceau TD.

Acum am fost cu Premierul meu, l-am parcat langa apa, aveam 2 insurance, mi s-au facut TD pana cand nu am mai avut insurance, dupa aceea, l-am aruncat in apa iar, ajungea pe fundul apei si se respawna foarte greu dar NU se faceau TD.

Dacă mașina e in apa se respawneaza si se face Td.

Cauta sa o parchezi pe undeva ascunsa :-??.Nu stiu :))

Am inteles.Mersi oricum.Cer Topic Closed.

Din cate stiu eu, sistemul de TD-uri este rescris altfel. Daca masina este aruncata in apa sau rasturanta de pe un deal si nu se afla nimeni in ea, nu se pune un time destroyed. In cazul in care tie ti-a facut cineva TD-uri noaptea, inseamna ca totodata facea si bug abuz pentru a urca in masina cand aceasta este inchisa.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.