Adrian28 Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 (edited) Modul de desfășurare: La începutul fiecărei ediții voi posta o poză făcută cu aparatul de fotografiat pe serverul RPG1. Până la începerea următoarei ediții trebuie să postați, respectând modelul de mai jos, o fotografie identică cu cea pe care am postat-o eu, trebuie să găsiți locul și să faceți poza din același loc de un am făcut și eu. Poza care va semăna cel mai mult cu cea pe care am postat-o eu va câștiga premiul de 50.000$ pe serverul RPG1. Premiul este unul mic pentru că mă bazez mai mult pe distracție, nu pe bani. Reguli: Fără discuții libere. Postați după modelul prezentat mai jos. Nu aveți voie să dați „edit” la post. Fără dublu-post. Fără mod-uri. Donații: Aștept donații din partea dumneavoastră pentru a menține event-ul cât mai mult timp. Suma minimă de donații este de 100.000$. Dacă ați efectuat o donație, postați după modelul următor: Nickname: Leve: Suma donată: Screenshot cu [/transfer]: Alte precizări: Nickname-ul meu pe sever este Adrian28. Model de postare: Nickname: Level: Părerea despre event: Poza: Alte precizări: __________________________________________________________ Ediția 1 Poza: http://i.imgur.com/0cgSH.jpg Cea mai asemănătoare poză va câștiga. Succes! Edited January 13, 2013 by rTs Adrian28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpeedyGonzales22700 Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Nickname: SpeedyGonzales22700 Level: 3 Părerea despre event: misto Poza: Alte precizări: foarte greu de facut poza asta.nu stiu nici macar daca sunt in locul bun ,daca da atunci nu am habarn cum ai facut sa dispara unele cladiri din imagine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nWo daN Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Nickname: daN. aka DH01 . Level: 2 Părerea despre event: Tare frt Poza: http://s7.postimage.org/mgbalmbbv/sa_mp_597.png Alte precizări: Nope. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian28 Posted January 15, 2013 Author Share Posted January 15, 2013 Văd că nu dați așa mare interes event-ului, deci TC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odin Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Văd că nu dați așa mare interes event-ului, deci TC. Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts