Jump to content

[Portofoliu] VAG

VAG
 Share

Recommended Posts

De aproximativ 1 saptamana am inceput sa imi dau interesul pentru virtual tuning, am vazut ca nu prea sunt persoane care practica aceasta ramura a photoshopului pe aici si am decis sa va prezint si eu lucrarile pe care le fac. Momentan am doar un Logan, modelul nou.

• Dacia Logan - Garda la sol
  • Jante
  • Pozitii US
  • Jante AMG
  • Bara fata / spate modificate putin si marite
  • Mici detalii la caroserie (shaved - semnalizari aripa, capac carlig remorcare)
  • Proiectoare ceata ( o incercare de folie galbena )
    K3VOn.jpg

Semnalele US nu ti-au iesit. Trebuie sa fie portocalii, nu galbene. Ca sa pui folii pe faruri, stopuri etc. fa o selectie a ceea ce vrei sa acoperi, faci un layer nou, dai cu brush de ce culoare vrei tu si pui layeru' pe Overlay si umbli la opacitate pana arata bine.

Jantele sunt cam LQ si unde vine aripa peste janta fata trebuie sa faci o umbra. Si la decupat te-ai cam grabit...

In rest imi place ca ai facut ceva clean, ceea ce e foarte bine la inceput. Nu te-ai aruncat la spoilere, eleroane, 13mii de stickere, asa cum fac majoritatea incepatorilor.

Si eu faceam VT, asta acum vreo 2 ani, n-am mai facut de mult unul si ma bucur sa vad ca se mai ocupa cineva de pe aici de VT.

Te astept si cu urmatoarele lucrari.

Mersi frumos, astept sfaturi..momentan sunt incepator si nu vreau sa trec la urmatorul stagiu pana fac perfect tuning clean. Jantele sunt LQ? Ce inseamna asta? O sa postez fiecare lucrare..

• Volkswagen UP
  • Garda la sol
  • Ascuns emblema + altele la caroserie (Sticker, semnalizari)
  • Ascuns proiectoarele de ceata
  • Jante
  • Bad Boy
  • Timp de lucru: ~40 de minute.
  • Astept sfaturi / pareri / critici
  • 5sVip.jpg

Edited by VAG

LQ = Low Quality. Adica de proasta calitate.

UPu' asta arata chiar foarte bine, da' te-ai grabit la selectii, din nou... Uita-te la roata fata si la buza de sub bara.

Imi place ca ai tinut cont de umbra de la Bad Boy si au facut-o. Multi nu o fac.

Ca sfaturi pot doar sa-ti zic sa fii mai atent la selectii si sa continui momentan tot cu masini simple. Daca vrei sa faci ceva mai complicat, cauta o masina mai patratoasa, gen Golf 2-3.

Nu imi pot da cu parerea asa de bine cum o face Yonutz despre lucrarile tale. Tot ce pot spune este ca acest VW este chiar foarte reusit facand o comparatie la felul cum arata si cum l-ai facut tu. Cred ca am sa incerc sa fac si eu asa ceva macar o data =))

Revin din nou cu o lucrare, de data aceasta mai slaba decat celelalte doua, dar m-am concentrat mai mult pe brush.

• VW Golf 5
  • Garda la sol
  • Grila fara semn brush
  • Bandouri bara fata brush
  • Jante
  • Ascuns antena brush
  • Speed up display ( pentru prima data cand pun )
  • Ascuns clanta spate brush
  • Astept pareri / sugestii / critici
  • rFwb8.jpg

Sterge acea "reflexie" a kilometrajului pentru ca ai stricat tot cu ea. Nu are deloc cum sa se reflecte ala acolo. Cel putin asa gandesc eu: ca ar fi imposibil sa se reflecte ala. Ala este bagat in bord, anume in chestia aia de langa volan.

Edited by Alpha287

Sterge acea "reflexie" a kilometrajului pentru ca ai stricat tot cu ea. Nu are deloc cum sa se reflecte ala acolo. Cel putin asa gandesc eu: ca ar fi imposibil sa se reflecte ala. Ala este bagat in bord, anume in chestia aia de langa volan.

Ce am facut eu acolo, e speed up display, adica o optiune a masinilor mai noi, care iti arata viteza undeva intr-un loc care nu-i in planu vizual ca sa nu te mai uiti tu in bord. A fost o incercare, sa vad cum iese,

Ce am facut eu acolo, e speed up display, adica o optiune a masinilor mai noi, care iti arata viteza undeva intr-un loc care nu-i in planu vizual ca sa nu te mai uiti tu in bord. A fost o incercare, sa vad cum iese,

Aaa, nu am stiut asta. Atunci e misto. Mai mergea putin lucrata cu un warp ceva, dar in rest e faina.

Bravo. Ai scos bandourile foarte frumos, si nici nu-ti dai seama ca ar fi fost acolo. La grila puteai sa mai lucrezi ceva, sunt niste detalii mici, pe care nu oricine le vede, dar ai te-ai descurcat bine si acolo.

Pentru manerul din spate nu "meriti" laude, pentru ca este usor de scos.

Am doar doua obiectii, displayul nu are o perspectiva buna, trebuia pozitionat mai bine si janta spate e cam LQ si pare ca are un camber pozitiv.

Te-ar interesa un battle VT? Cu riscul de a pierde, mi-ar face placere sa ne "duelam". N-am mai facut VT de mult si ma bucura faptul ca si tu faci lucrari simple.

Bravo. Ai scos bandourile foarte frumos, si nici nu-ti dai seama ca ar fi fost acolo. La grila puteai sa mai lucrezi ceva, sunt niste detalii mici, pe care nu oricine le vede, dar ai te-ai descurcat bine si acolo.

Pentru manerul din spate nu "meriti" laude, pentru ca este usor de scos.

Am doar doua obiectii, displayul nu are o perspectiva buna, trebuia pozitionat mai bine si janta spate e cam LQ si pare ca are un camber pozitiv.

Te-ar interesa un battle VT? Cu riscul de a pierde, mi-ar face placere sa ne "duelam". N-am mai facut VT de mult si ma bucura faptul ca si tu faci lucrari simple.

Da, chiar as fi bucuros sa incercam, sa vedem ce iese, dar sti cum e, unele masini iti ies perfect iar altele nu iti ies deloc. Cand doresti sa facem unu, ma anunti si facem. Multumesc pt interesul prezentat topicului.

Jantele sunt cam LQ iar în spatele maşinii la chestia aia adăugată în jos, trebuia să lucrezi mai mult cu nişte nuanţe de negru pentru umbre. Mi se pare mult prea deschisă acea zonă faţă de cum ar trebui.

Nu prea am mai auzit de Virtual Tunning, mi-a placut acel VW, modul in care ai schimbat jantele si reflectia lor la sol, emblema masinii si marea parte a caroseriei de la botul masinii. Iti urez mult succes pe viitor in ceea ce faci.

Nu prea am mai auzit de Virtual Tunning, mi-a placut acel VW, modul in care ai schimbat jantele si reflectia lor la sol, emblema masinii si marea parte a caroseriei de la botul masinii. Iti urez mult succes pe viitor in ceea ce faci.

.

Arata bine sticker bombu', da' trebuia mai mic, adica sa fie mai multe stickere mai mici. Imi plac jantele, dau bine pe masina.

Da' vezi ca ai uitat sa pui folie si pe partea cealalta. :))

Am o rugaminte la tine, daca ai cumva prin PC, o grila cu plasa, la o rezolutie maricica, poti sa-mi dai un PM cu ea? Mersi anticipat.

Foarte interesant, dar jentile nu prea ti-au iesit... Succes in continuare!

Ce nu a iesit mai exact?

Foarte interesant, chiar si jantele sunt frumoase, felicitari.

Mersi.

P.S: Am facut o masina, asa mai repede, ceva foarte simplu.

4qlraDz.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.