Jump to content

Va salut

Guest LaZl0u
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau:LaZl0u

Prenume:Marian

Varsta:15

Locatia:Ploiesti

Ocupatie:Scolar

Jocul(rile) Preferat(e):Samp,qonquer

Hobby-urile tale:Baschetul

Interese:Cand voi avea level mare interesul meu este sa fac parte dintr-o factiune

O descriere despre tine:Poi am 1m85,82kg,brunet,ochi caprui si cam atat :-??

De unde ai aflat de B-Zone Community?: De B-Zone Community se aude peste tot unii au o parere buna altii au o parere mai putin buna si am zis sa intru si eu sa vad cum e si o sa ma tin de acest server pentru ca nici nu am postat bn si deja au postat multi playeri care sunt de nota 20 din cate am vazut eu :-bd

Alte precizari?: B-Zone the best

App mi-am cerut scuze fata de Razr pentru ca sunt nou si nu am stiut unde sa postez aproape totul despre mn si Razr mi-a aratat unde trebuia sa postez cu adevarat

Bun Venit! pe B-Zone.

Inainte de a posta,citeste regulamentul.

:b-emo:

Vorba lu Bello respecta modelul.

Nick-ul tau:
Prenume:
Varsta:
Locatia:
Ocupatie:
Jocul(rile) Preferat(e):
Hobby-urile tale:
Interese:
O descriere despre tine:
De unde ai aflat de B-Zone Community?:
Alte precizari?:

Nick-ul tau:LaZl0u

Prenume:Marian

Varsta:15

Locatia:Ploiesti

Ocupatie:Scolar

Jocul(rile) Preferat(e):Samp,qonquer

Hobby-urile tale:Baschetul

Interese:Cand voi avea level mare interesul meu este sa fac parte dintr-o factiune

O descriere despre tine:Poi am 1m85,82kg,brunet,ochi caprui si cam atat :-??

De unde ai aflat de B-Zone Community?: De B-Zone Community se aude peste tot unii au o parere buna altii au o parere mai putin buna si am zis sa intru si eu sa vad cum e si o sa ma tin de acest server pentru ca nici nu am postat bn si deja au postat multi playeri care sunt de nota 20 din cate am vazut eu :-bd

Alte precizari?: B-Zone the best

App mi-am cerut scuze fata de Razr pentru ca sunt nou si nu am stiut unde sa postez aproape totul despre mn si Razr mi-a aratat unde trebuia sa postez cu adevarat

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.