Allahu Akbar Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 (edited) Am inceput si eu sa "ma joc" in Photoshop de vreo 2 saptamani si m-am gandit sa postez cateva "rezultate".Stiu ca poate, pentru unii, sunt banale lucrarile mele, dar increc pe zi ce trece sa invat ceva nou. O sa revin si cu alte lucrari ! Edited January 18, 2013 by Nielsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoF Xite Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Tare . Link to comment Share on other sites More sharing options...
VAG Posted January 18, 2013 Share Posted January 18, 2013 Imi plac logourile cu Barzini Family, sa vezi ce o sa iti placa dupa ce te inveti cu el, te joci toata ziua. Baga mare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted January 18, 2013 Share Posted January 18, 2013 Tie iti plac cum arata logo-urile? Daca ai pune unul la semnatura, iti spun eu ca nu iti va place. Lucreaza la dimensiuni muuuuuuuult mai mici pentru un logo, nu 2000000x10122222 pixeli cum le-ai facut tu. Poti lucra la o dimensiune de 350x150 de exemplu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allahu Akbar Posted January 18, 2013 Author Share Posted January 18, 2013 (edited) New: Edited January 18, 2013 by Nielsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted January 18, 2013 Share Posted January 18, 2013 New: Aia cu TTC e buna la dimensiune. Aia cu SI e varza la dimensiune. Cand faci o lucrare pe o dimensiune asa mare, ca sa ai loc sa te lalai cu lucrarea, dupa ce termini totul da un crop in care sa incadrezi doar ce ai facut tu. Nu vezi ca daca selectezi logo-ul cu SI se vede o gramada de spatiu liber? Cand va fi pus la semnatura, acela nu va disparea ci va ramane acolo si o sa ai o dita mai semnatura nasoala. Ti-am mai zis asta si mai sus dar tot nu m-ai inteles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allahu Akbar Posted January 18, 2013 Author Share Posted January 18, 2013 (edited) Aia cu TTC e buna la dimensiune. Aia cu SI e varza la dimensiune. Cand faci o lucrare pe o dimensiune asa mare, ca sa ai loc sa te lalai cu lucrarea, dupa ce termini totul da un crop in care sa incadrezi doar ce ai facut tu. Nu vezi ca daca selectezi logo-ul cu SI se vede o gramada de spatiu liber? Cand va fi pus la semnatura, acela nu va disparea ci va ramane acolo si o sa ai o dita mai semnatura nasoala. Ti-am mai zis asta si mai sus dar tot nu m-ai inteles. Am inteles acum la ce te referi, eu defapt am facut din "foarte mare" in "mare", o sa lucrez la asta pe viitor. Multumesc ! New: Edited January 19, 2013 by Nielsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Lakhonin Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 Am inteles acum la ce te referi, eu defapt am facut din "foarte mare" in "mare", o sa lucrez la asta pe viitor. Multumesc ! New: N-ai încadrat-o bine în pixelii ceruți de Zww și ai „încărcat-o” cu un contrast destul de urât. Îți urez succes, înțeleg că ești la început. Toți am fost așa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allahu Akbar Posted January 19, 2013 Author Share Posted January 19, 2013 New logo: Si da, stiu ca e prea mare, am sa mai lucrez la dimensiuni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 New logo: Si da, stiu ca e prea mare, am sa mai lucrez la dimensiuni... Maşina e prea întunecată. La text se putea lucra foarte mult. Nu prea dă bine acel stroke pus pe text. În legătură cu dimensiunea, ţi-am mai zis: când termini lucrarea de facut, dă CROP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyle Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 Binisor,iti apreciez munca depusa. Cred ca ar trebui sa mai lucrezi la dimensiune si la latime/lungime,decupeaza-le frumos.. As aprecia daca mi-ai crea una ceva de genul ; Welcome to Witsel profile,mersi. Sper ca prin munca,sa ajungi cat mai sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allahu Akbar Posted January 19, 2013 Author Share Posted January 19, 2013 (edited) Maşina e prea întunecată. La text se putea lucra foarte mult. Nu prea dă bine acel stroke pus pe text. În legătură cu dimensiunea, ţi-am mai zis: când termini lucrarea de facut, dă CROP. Multumesc de sfat, o sa iau la cunostiinta ce mi-ai zis. Binisor,iti apreciez munca depusa. Cred ca ar trebui sa mai lucrezi la dimensiune si la latime/lungime,decupeaza-le frumos.. As aprecia daca mi-ai crea una ceva de genul ; Welcome to Witsel profile,mersi. Sper ca prin munca,sa ajungi cat mai sus. Iti multumesc, o sa fiu mai atent pe viitor. Edited January 19, 2013 by Nielsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inferno27 Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 E bine pentru inceput, oricum exercitiul duce la performanta la photshop . Link to comment Share on other sites More sharing options...
YouMakeMeHappy Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 Sunt foarte frumoasa,mai ales cele cu fotball,fotball=faima..,ar trebui sa faci creatii si cu niste animale ,felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allahu Akbar Posted January 20, 2013 Author Share Posted January 20, 2013 (edited) E bine pentru inceput, oricum exercitiul duce la performanta la photshop . Sunt foarte frumoasa,mai ales cele cu fotball,fotball=faima..,ar trebui sa faci creatii si cu niste animale ,felicitari! Multumesc pentru felicitari !Am sa incerc si ceva cu animale multumesc de idee. Edited January 20, 2013 by Nielsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allahu Akbar Posted January 20, 2013 Author Share Posted January 20, 2013 New LOGO: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Felicitari,incearca sa folosesti cat mai multe tutoriale pentru a invata cat mai multe lucruri. Oricum sunt frumoase lucrarile tale,asteptam altele mult mai bune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allahu Akbar Posted January 24, 2013 Author Share Posted January 24, 2013 New: Stiu ca umbra de la "Corleone" nu e prea reusita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisGSB Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Frumoase Bravo nabete Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN9 Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Parerea mea este ca sunt foarte frumoase , daca o sa mai exersezi , o sa ajungi un designer foarte bun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allahu Akbar Posted January 28, 2013 Author Share Posted January 28, 2013 New: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 (edited) In legatura cu avatarele si semnaturile. Lucrezi prea mult cu gradient-uri si cu color adjustments, daca tot lucrezi cu acestea incearca la layerele care reprezinta culorile gen Gradient map sau stiu eu sa le setezi pe Overlay sau Color Dodge si sa le dai opacity-uri cat mai mici pentru a nu se putea observa in mod absolut direct ca ai pus un gradient si gata. Incearca sa iti alegi cu grija fonturile, cand lucrezi la o lucrare, daca e gen cea cu taxi foloseste doar fonturi bold, nu comic sans ms sau stiu eu ce alte porcarii. Textul incearca sa il pui unul sub altul intotdeauna, nu un text intr-un colt iar alt text in alt colt. Nu mai folosii stroke-uri atat de mari sau fonturi low quality. Momentan lucreaza fara text pentru ca textul este o pierdere de timp si spatiu in cazul tau, momentan nu ai ajuns la un nivel in care sa stii sa incadrezi bine textul intr-o lucrare, dar nu-i bai, nu esti departe. Cauta mai multe tutoriale si urmeaza-le pas cu pas, nu sarii pasii indiferent cat de inutili ar parea, crede-ma, fiecare pas are rolul lui intr-un tutorial. In legatura cu logo-urile. Acelasi lucru ca si mai sus, alegeti fonturile cu mare grija si pune efectele cu bun-simt, sa para cat mai estetic si cat mai placut ochiului. O lucrare, in opinia mea, nu conteaza cat de lucrata este atata timp cat arata bine. Succes pe viitor! Edited February 8, 2013 by Giuliano Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Unele lucrari sunt chiar frumoase,nu sunt asa stralucite dar.. Bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhixY Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Am vazut destule critici dar mie chiar mi se par foarte reusite lucrarile tale si cred ca te pricepi destul de bine. Mie unu imi plac foarte mult si iti urez mult succes sa faci altele care sa le placa tuturor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Nu ai mai postat creatii de 2 saptamani, Daca vrei sa continui, vei trimite PM unui designer pentru a-ti deschide topicul. Topic Closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts