Jump to content

Incarcare cartus imprimanta Canon MP250

cLaU
 Share

Recommended Posts

E pentru prima data cand raman fara tus negru. Am tot citit pe diverse site-uri si am citit ca acestea nu se pot reincarca ? Ma puteti ajuta cu sfaturi, daca aveti acest timp de imprimanta sau daca ati auzit ? Vreau ceva concret. Multumesc

E pentru prima data cand raman fara tus negru. Am tot citit pe diverse site-uri si am citit ca acestea nu se pot reincarca ? Ma puteti ajuta cu sfaturi, daca aveti acest timp de imprimanta sau daca ati auzit ? Vreau ceva concret. Multumesc

Acest tip de imprimanta am forjat-o timp de 2 ani +, ai mei aveau deschisa o mica afacere in buricul orasului, a functionat perfect si inca mai functioneaza, iti recomand sa mergi cu ea la service.

Poti sa il reincarci dar nu iti recomand deoarece e posibil sa primesti diferite erori, cel mai bine te duci si iti cumperi tus nou sau iti comanzi de pe internet .

Primesti erori pentru ca cei care au facut imprimantele si softurile lor au fost suficienti de destepti incat sa bage aceste erori daca detecteaza CA CArtusul nu a fost inlocuit cu unul nou si original, asfel incat tu sa te sperii si sa cumperi unul nou.

Sa merg la service sa mi-l schimbe aia ? Am mai citit niste chestii pe net, cica sa-i faci o gaura in cartus si cu acu sa-l umplii.

Cartusele noi, costa destul de mult, la imprimanta mea, un Lexmark, ajung la vreo 3 milioane amandoua. La inceput am cumparat de vreo 2-3 ori, dar dupa am inceput sa le incarc eu. Sunt niste kituri de reincarcare. Contin 4 tuburi cu cerneala, rosu, albastru, galben, negru, si un tub cu un solvent de curatare. Au un fel de surubelnita, niste abtibilduri, o pompita, si diferite chestii.

Despre asta vorbesc: http://www.kenborne.co.uk/acatalog/jetsetrange.gif

Se da o gaura in cartus, are un loc special, si pe acolo bagi cu seringa cerneala, dupa care acoperi cu un abtibild din cutie. Acest kit costa pana in 60-70 de lei si incarci in el de cateva ori bune, deci nu se merita sa cumperi cartuse originale.

Tot o sa-ti arate pe calculator ca nu ai cerneala in cartuse, pentru ca asa e facut, daca nu e cartus nou, original, iti da eroare in continuare, dar tu poti printa fara probleme.

In cazul in care il incarci, si primesti erori inseamna ca cartusul in urma reincarcarii s-a ars. Tot in urma reincarcarii este posibil ca, capul de imprimare sa se arda. Am intalnit astfel de cazuri. Singura recomandare este sa iti cumperi unul nou si sa il pui tu, sau cineva care se pricepe.

Cel mai bine il inlocuiesti cu unul original , poti sa mergi si la risc sa faci dupa cum ti-a spus Ionut . Eu mi-am dus tot asa la reincarcat tusul odata si cand l-am probat imi scoatea linii doar .

Mergi pe varianta sigura , chit ca e mai costisitoare dar macar stii ca faci o treaba buna pana la capat .

Topic Closed .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.